#ODS Praha Živě

ODS

Prohlášení předsedkyně klubu zastupitelů ODS Alexandra Udženija: "Jako vítěz voleb v Praze vedla ODS otevřená povolební jednání se všemi stranami zastoupenými v ZHMP s výjimkou uskupení Praha sobě, které s ODS opakovaně odmítlo jednat. Proto se jako předsedkyně zastupitelského klubu ODS ohrazuji proti nepravdivým tvrzením, která v posledních hodinách začala kolovat ve veřejném prostoru a která mají záměrně vyvolat falešný dojem, že existuje jakási tajná koaliční dohoda mezi ODS a částmi ostatních subjektů, které uspěly v magistrátních volbách. Záleží nám na pozitivním rozvoji Prahy. I proto nevedeme žádná utajovaná zákulisní jednání, která obvykle nic dobrého nepřináší. Absurdní fámy o povolebních koalicích se ve veřejném prostoru objevovaly už před volbami. Jejich cílem nebylo nic jiného než poškodit ODS. Je jasné, že stejný cíl má i fáma, kterou nyní někdo účelově vypouští mezi novináře."

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Praha sdílel(a) fotku uživatele Alexandra Udženija.

Naši lidé