#ODS Praha Živě

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Alexandra Udženija.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Bohuslav Svoboda.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Bohuslav Svoboda.

ODS

Komentátor Petr Honzejk vyčítá ODS - Občanská demokratická strana, že měří dvojím metrem. Prý nemá co kritizovat trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše, když si do čela kandidátky v Praze postavila primátora Svobodu. Bohužel je to klasický příklad, kdy dvojím metrem měří sám novinář. Je přece zásadní rozdíl mezi kriminalizací politického rozhodnutí Rady hlavního města, kde nešlo o korupci ani podvod a kriminálním činem v podobě jasného dotačního podvodu, jak ho známe z kauzy Čapí hnízdo. Je jasné, že podobných štouchanců do žeber bude ODS od některých novinářů kvůli rostoucím volebním preferencím dostávat čím dál víc. Počítáme s tím a bereme to sportovně. Jde nám o to mít v podzimních volbách takový výsledek, který nám umožní znovu nastartovat stagnující Prahu.

ODS

Tento týden jsme zvolili kandidáty, kteří půjdou do boje v podzimních volbách do zastupitelstva hlavního města Prahy. Seznamte se s některými z nich, jsou to zkušení komunální politici, kteří chtějí, aby Praha začala opět fungovat! #spolecneNastartujemePrahu #FungujiciPraha

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Alexandra Udženija.

ODS

V Praze povede ODS do voleb někdejší primátor Bohuslav Svoboda Pražská ODS má za sebou úspěšný volební sněm, na kterém zvolila kompletní kandidátku pro podzimní volby do zastupitelstva hlavního města. Volebním lídrem se stal lékař a někdejší primátor Bohuslav Svoboda. Na druhé místo kandidátky byla zvolena 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija, následovaná předsedou pražské ODS Tomášem Portlíkem. „Bohuslav Svoboda je symbolem důvěryhodné a cílevědomé politiky založené na jasných hodnotách. Jako někdejší primátor Prahy má velmi precizní představu o problémech našeho města i o tom, jak je řešit. Je to osobnost, která dokáže vést tým, naslouchat a rozhodovat,“ komentuje rozhodnutí 1. místopředsedkyně ODS a dvojka na pražské kandidátce Alexandra Udženija. „Kromě toho si myslím, že Praha prostě potřebuje mít v čele pořádného chlapa.“ „Praha je jako pacient před celkovým kolapsem organismu. A ODS má jediný cíl. My chceme Prahu znovu nastartovat. Praha potřebuje koňskou dávku autentických pravicových řešení,“ vysvětluje volební lídr a někdejší primátor hlavního města Bohuslav Svoboda. „Podařilo se nám sestavit skvělý a úspěšný tým, za kterým je vidět obrovský kus práce na radnicích a v zastupitelstvech. Tým lidí prověřených volbou, kteří Praze rozumí. A já vím, že Pražané budou zase rozumět jim. Společně s nimi chci vrátit Prahu Pražanům.“ „Podařilo se nám domluvit na předvolební spolupráci se Svobodnými, kteří budou mít na naší kandidátce pět zástupců a také s Realisty, kteří budou mít zástupce dva. Chceme tak oslovit pravicové Pražany a dát jim možnost pozitivní volby. Pravici sluší spolupráce, ne vzájemné okopávání kotníků,“ konstatuje předseda pražské ODS Tomáš Portlík. Mezi prvními patnácti kandidáty jsou kromě Svobody, Udženije a Portlíka také bývalý náměstek ministra financí a odborník na elektronizaci státní správy Zdeněk Zajíček, pražský zastupitel Petr Fifka, starosta Prahy Běchovic Ondřej Martan, starosta Prahy 13 David Vodrážka, starosta Prahy Radotín Karel Hanzlík, pražský předseda Svobodných Tomáš Štampach nebo jejich někdejší republikový místopředseda Jiří #PrahaPotrebujePoradnehoChlapa

Naši lidé