#ODS Praha Živě

ODS

Dnešní odpoledne téměř připraveno. V jednu se na vás těšíme u horní stanice lanovky. #vzhůrunaPetrin #Ods #SpolecneNastartujemePrahu

ODS

Praha je stejně to nejkrásnější město na světě :-) Užijte si dnešní Čarodějnice a zítra se na vás těšíme od jedné na Petříně. #VzhurunaPetrin #prvniMaj

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Jaroslav Míth.

ODS

PRAŽSKÁ KOALICE ZEMŘELA! Kdo půjde na pohřeb? Praha nefunguje, neshody v pražské koalici dnes dosáhly absolutního vrcholu. Koalice problémy neřeší, řešení nepřipravuje a nemá. Už se ani neshodne na tom, že se o těchto věcech má jednat. „ANO, ČSSD, Zelení, Lidovci a STAN odmakali jediné. Smetli vlastními hlasy jednání celého Zastupitelstva. Co tím Pražanům řekli? Zpovykaní Pražáci, vaše problémy nás netrápí, ani nezajímají“, konstatuje Alexandra Udženija. „Obávám se, že jejich čtyřletým „makáním“ chtějí dosáhnout jedině toho, že nebudou muset rozhodnout a nést za své rozhodnutí zodpovědnost. Neschopnost této koalice se ukázala v plné nahotě. Mělo se jednat mimo jiné o osudu Libeňského mostu, spodní části Václavského náměstí či výstavbě nových školek“, dodává Filip Humplík. ODS vždy nabízela Pražanům řešení, ale tato neschopná koalice všechny tyto návrhy bojkotovala. „Opětovně vyzýváme paní primátorku Krnáčovou, aby vypověděla smlouvu s Trojkoalicí, která paralyzuje Prahu. ODS je př

ODS

ODS Praha aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Vzhůru na Petřín! 1.5. od 13:00, jako vždy u horní stanice lanovky. Pro děti i dospělé‍‍‍ Pro příznivce ODS i všechny ostatní Hlašte se zde: https://www.facebook.com/events/224111921656021/?notif_t=event_calendar_create¬if_id=1524083870054546 ”

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Alexandra Udženija.

Naši lidé