#ODS Praha Živě

ODS

Pražská ODS si připomene 21. srpen na Klárově Kandidáti do pražského zastupitelstva za ODS a další občanští demokraté si připomenou vstup vojsk Varšavské smlouvy do Československa u pomníku studentky Marie Charouskové na Klárově. Podle 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija je nutné, obzvlášť v současné době, připomínat i takto smutná výročí našich dějin. „Invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa znamenala konec všem snům o svobodě a uvolnění od represivního komunistického režimu. Tehdejší odpor proti okupačním vojskům zaplatili životem, či zdravím stovky Československých vlastenců. Jejich památka nám všem připomíná, jak si komunisté představují svobodu a demokracii. Tanky v ulicích a samopaly namířené proti dětem. Vzhledem k tomu, že poprvé od sametové revoluce máme vládu, na které se podílí i komunisté, je dnes více než kdy jindy potřeba říci té jejich zvrácené ideologii hlasité ne.“ říká Alexandra Udženija. Členové a příznivci ODS se sejdou 21. srpna v 16:30 u Rudolfina a poté se pochodem vydají právě k pomníku Marie Charouskové, která tam byla 26. srpna 1968 smrtelně postřelena. https://www.prazskypatriot.cz/prazska-ods-si-pripomene-21-srpen-na-klarove/

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Alexandra Udženija.

ODS

ODS Praha sdílel(a) video uživatele JUDr. Milan Golas.

ODS

ODS Praha sdílel(a) fotku uživatele Alexandra Udženija.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Fungující Praha.

ODS

ODS Praha sdílel(a) video uživatele Alexandra Udženija.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Fungující Praha.

ODS

ODS Praha sdílel(a) video uživatele Bohuslav Svoboda.

Naši lidé