Vítejte na stránkách

NovinkyOS Praha 1

#ODS Praha 1 Živě

ODS

Kostky jsou vrženy. Děkujeme za téměř 18 % hlasů! Děkujeme, že jste podpořili náš věcný a realistický program. Děkujeme za všechny ohlasy. Za všechny pochvaly i konstruktivní kritiku. Děkujeme všem kandidátům, za jejich píli a za to, že šli s kůží na trh. Uděláme vše pro to, abychom vaši důveru nezklamali.

ODS

ODS Praha 1 přidal(a) 4 nové fotky.

ODS

Chceme Jedničku, kde se dobře žije. Magistrát bohužel selhává v péči o čistotu našich ulic. Nechtěli jsme se na to dívat a nebudeme tomu přihlížet ani do budoucna. Proto jsme například spustili program Antigraffiti a dáváme do pořádku Jedničku sami. Do budoucna však máme ještě další plány. Ochráníme Karlův most, Mosteckou i další ulice projektem vysouvacích sloupků na Kampě. Zároveň zklidníme dopravu, neboť projedou pouze místní — jako je to teď na Novém Světě. Na Malostranské náměstí vrátíme sochu maršála Radeckého a dohlédneme, aby se z náměstí stal přívětivý veřejný prostor. Prosazujeme rekonstrukci Revoluční a oživíme Stínadla. Jejich zásadní rekonstrukci jsme již připravili a atmosféru Foglarových příběhů přinese i nová zahrada se stromem Ginkgo. A do pořádku dáme i park na Klárově. Prosadíme jeho revitalizaci, aby byl důstojným místem pro památníky druhého odboje i československých letců v RAF. Chceme Jedničku pro všechny generace. Kvalita veřejného prostoru je naší prioritou. Nezůstáváme přitom jen u pouhých slov, ale naše práce má výsledky. Abychom však mohli prosadit ještě více, potřebujeme Vaši podporu. Přijďte prosím 5. a 6. října k volbám. Společně uděláme z Jedničky ještě lepší místo k životu. Náš kompletní program naleznete na https://nasejednicka.cz/

ODS

ODS Praha 1 přidal(a) 4 nové fotky.

ODS

Dovolte nám zde na FB připomenout skvělou akci, kterou zítra od 19 hodin pořádá naše kandidátka číslo 7 za ODS Praha 1, Martina Mamula (Bauerová) v kostele sv. Klimenta poblíž Petrského náměstí. Za doprovodu trubky a varhan se můžete těšit na její pěvecké vystoupení, kdy Martina speciálně pro tuto příležitost vybrala kusy od nejznámějších klasiků jako jsou Johann Sebastian Bach nebo Georg Friedrich Händel. Po koncertě bude následovat číše vína ve Studiu Citadela (Klimentská 16), na kterou vás tímto rádi zveme. Těšíme se na vás.

Naši lidé