Vítejte na stránkách

NovinkyOS Praha 1

#ODS Praha 1 Živě

ODS

ODS Praha 1 přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

Pokud budete mít čas tento čtvrtek 16. 8. od 16 hodin, stavte se za námi na Haštalské náměstí, kde bude opět probíhat veřejná prezentace nové formy úklidu ulic (nadále suplujeme nedostatečnou práci magistrátu) a odstraňování graffiti. A stejně jako minule budete mít možnost opět pohovořit s našimi kandidáty do komunálních voleb o životě na Praze 1. Navíc náš místostarosta Richard Bureš v rámci boje za lepší parkování na Praze 1 představí aplikaci, kterou nechal speciálně pro tento účel připravit, a spouští ji do ostrého provozu v rámci kampaně "Příště prosím lépe". Určitě vám moc rád vysvětlí, jak celý systém funguje a co v otázce parkování na Praze 1 zvláště pro rezidenty plánujeme. Budeme se těšit. ODS Praha 1

ODS

Představujeme vám dvojku naší kandidátky do podzimních komunálních voleb, kterou není nikdo jiný, než zástupce starosty Prahy 1 Richard Bureš. Richard stojí například za konceptem Chytrá Jednička. Ten si klade za cíl zavádět moderní technologie i v rámci historického centra tak, aby sloužily potřebám občanů. Ať už to jsou chytré koše, program Antigraffiti nebo projekty z oblasti bezpečnosti. Má zkušenosti z mezinárodního byznysu a komunální politiky a čtvrtým rokem působí na pozici zástupce starosty pro dopravu, úklid a IT.

ODS

Vážení přátelé a podporovatelé, alea iacta est. Také my odevzdali svou kandidátku pro letošní komunální volby a budeme se tak ucházet o vaše hlasy na Praze 1. Nemáme potřebu se s nikým spojovat a vytvářet nafouknuté předvolební koalice. Jsme silnou, odpovědnou a autentickou stranou, která nenabízí a nikdy nabízet nebude populistická a líbivá řešení. Věříme, že je naše kandidátka vedená Eva Špačková plná velmi kvalitních lidí, kteří mají nejen zápal, ale i odborné znalosti a potřebné zkušenosti. Upřímně doufáme ve vaši důvěru. Na oplátku vám můžeme slíbit, že se budeme i nadále prát za občany Prahy 1 jako doposud. Na této stránce budeme postupně představovat naše kandidáty do komunálních voleb. Začínáme samozřejmě s naší lídryní. „Školství jsem zasvětila celý život. Začínala jsem jako učitelka na základní škole, následně jsem pracovala jako zástupkyně ředitele a nyní se pro obor snažím udělat maximum z pozice radní pro školství a občanskou společnost v Praze 1 – ať již jde o modernizaci škol, zkvalitňování výuky a stravování, ale třeba i čím dál hezčí a pestřejší hřiště. Mám také velkou radost, že mohu pomáhat našim spolkům, obecně prospěšným společnostem, nadačním fondům, nadacím a dalším organizacím sdružujícím aktivní spoluobčany. Kandiduji, protože chci lidem nabídnout radnici, jež bude za ně a jejich blízké bojovat. Těžko se jí podaří prosadit všechno, ale rozhodně jí nebudou chybět vůle, snaha a nasazení. Prostě radnice, kde mají lidé zastání. Jsem přesvědčena, že ODS má na to, aby takovou radnici vytvořila.“ Eva Špačková

ODS

ODS Praha 1 je spolu s uživateli Honza Zac Novak a Petr Scholz.

ODS

Přijďte se spolu s námi podívat (a klidně i vyzkoušet), jak bude probíhat nový moderní systém čištění graffiti na jedničce. Krom seznámení s unikátní technologií odstraňovaní a překrývání nelegálních výtvorů sprejerů budete mít možnost pohovořit s našimi kandidáty do podzimních komunálních voleb a zeptat se jich na vše, co Vás ze života na Praze 1 zajímá. Potkáme se 12. 7. na Kampě U Sovových mlýnů 134/1 (před bývalou rybí restaurací) od 15 hodin. Budeme se těšit. ODS Praha 1

ODS

ODS Praha 1 sdílel(a) příspěvek uživatele Jaroslava Janderova.

ODS

Jde to i jinak Centrum Prahy budou namísto aktuálně používaných betonových zátarasů chránit moderní výsuvné sloupky, které splňují nároky nejen estetické, ale především bezpečnostní. Slavnostní odhalení proběhlo v Maiselově ulici a účastnili se jej primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová, místostarosta Prahy 1 a iniciátor celého projektu Richard Bureš, Jan Munk, předseda Židovské obce v Praze a Petr Matějček, náměstek ředitele Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy. „Jsem rád, že se podařilo posunout úroveň bezpečnosti centra města opět o kus dál na úroveň světových metropolí,” uvedl Richard Bureš. Nové moderní výsuvné sloupky se zatím objevily na třech místech v blízkosti budov Židovské obce v Praze – v ulicích Maiselova, Břehová a Široká. Praha 1 však do budoucna uvažuje o instalaci těchto sloupků i do dalších ulic v centru Prahy.

Naši lidé