Vítejte na stránkách

NovinkyOS Praha 1

#ODS Praha 1 Živě

ODS

ODS Praha 1 přidal(a) 6 nových fotek.

ODS

Minulý týden proběhlo slavnostní předání nového operačního střediska strážníků v centru metropole. To se podařilo zmodernizovat a kompletně zrekonstruovat díky finančním prostředkům městské části Prahy 1. Dozorčí a operační strážníci z Obvodního ředitelství Městské policie Praha 1 v Opletalově ulici tak mohou ke své práci využívat nejmodernější technologie a vybavení. „Po vzoru dohledových center letišť, nádraží nebo vládních budov jsme se soustředili především na ergonomii celého pracoviště. Tak, aby nad všemi monitory i velkoplošnou stěnou byl trvalý dohled, což je klíčové z hlediska bezpečnosti monitorovaného prostoru,“ vysvětluje místostarosta Prahy 1 Richard Bureš. Projekt se tak posunul na úroveň evropských měst. Tleskáme!

ODS

ODS Praha 1 sdílel(a) fotku uživatele Jaroslava Janderova.

ODS

ODS Praha 1 sdílel(a) příspěvek uživatele Eva Špačková.

ODS

ODS Praha 1 přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

Eva Špačková, naše radní pro oblast školství a občanské společnosti: "Když se chce, tak jde vše. U nás v Praze 1 jsou školní jídelny ve výběru jídel nadprůměrné. Většina z nich nabízí dvě až tři jídla (jedno z nich vždy bezmasé). A co se týká kvality, tak se naši reprezentanti školních jídelen v celopražské soutěži „Školní jídelna chutně a zdravě“ umístili na 2. a 3. místě." Dobrá práce!

ODS

ODS Praha 1 sdílel(a) stránku.

ODS

Na Haštalském náměstí jsme včera představili s Richard Bureš nový projekt na podporu správného parkování v centru města s názvem “Příště prosím lépe”, prostřednictvím kterého se snažíme upozornit na špatné parkování v naší městské části speciálním letákem, a zvýšit tak kontrolu řidičů nejen co se týče neoprávněného parkování.

Naši lidé