Vítejte na stránkách
ODS Praha 1

#ODS Praha 1 Živě

ODS

Rádi bychom všem touto cestou poděkovali za letošní spolupráci, důvěru, pomoc ve všech směrech, a popřáli Vám Vánoce takové, jaké si přejete a s těmi, se kterými chcete být. Klidné a příjemné prožití vánočních svátků, pevné zdraví, hodně štěstí, pohodu, spokojenost a zdar ve všem co budete konat v roce 2019 Jaroslava Janderová předsedkyně ODS Praha 1 Richard Bureš místopředseda ODS Praha 1

ODS

Kostky jsou vrženy. Děkujeme za téměř 18 % hlasů! Děkujeme, že jste podpořili náš věcný a realistický program. Děkujeme za všechny ohlasy. Za všechny pochvaly i konstruktivní kritiku. Děkujeme všem kandidátům, za jejich píli a za to, že šli s kůží na trh. Uděláme vše pro to, abychom vaši důveru nezklamali.

ODS

ODS Praha 1 přidal(a) 4 nové fotky.

ODS

Chceme Jedničku, kde se dobře žije. Magistrát bohužel selhává v péči o čistotu našich ulic. Nechtěli jsme se na to dívat a nebudeme tomu přihlížet ani do budoucna. Proto jsme například spustili program Antigraffiti a dáváme do pořádku Jedničku sami. Do budoucna však máme ještě další plány. Ochráníme Karlův most, Mosteckou i další ulice projektem vysouvacích sloupků na Kampě. Zároveň zklidníme dopravu, neboť projedou pouze místní — jako je to teď na Novém Světě. Na Malostranské náměstí vrátíme sochu maršála Radeckého a dohlédneme, aby se z náměstí stal přívětivý veřejný prostor. Prosazujeme rekonstrukci Revoluční a oživíme Stínadla. Jejich zásadní rekonstrukci jsme již připravili a atmosféru Foglarových příběhů přinese i nová zahrada se stromem Ginkgo. A do pořádku dáme i park na Klárově. Prosadíme jeho revitalizaci, aby byl důstojným místem pro památníky druhého odboje i československých letců v RAF. Chceme Jedničku pro všechny generace. Kvalita veřejného prostoru je naší prioritou. Nezůstáváme přitom jen u pouhých slov, ale naše práce má výsledky. Abychom však mohli prosadit ještě více, potřebujeme Vaši podporu. Přijďte prosím 5. a 6. října k volbám. Společně uděláme z Jedničky ještě lepší místo k životu. Náš kompletní program naleznete na https://nasejednicka.cz/

ODS

ODS Praha 1 přidal(a) 4 nové fotky.

Naši lidé