Vítejte na stránkách

NovinkyOS Praha 1

#ODS Praha 1 Živě

ODS

Pokračujeme v našich pravidelných setkáních s občany nad tématy z oblasti parkování a úklidu. Ve středu 19.9. nás tentokrát najdete na rohu Konviktské a Průchodní ulice. Děkujeme za váš zájem o Prahu 1 a těším se na další podněty a připomínky k naší dosavadní práci.

ODS

ODS Praha 1 aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Martina Mamula (roz. Bauerová), operní pěvkyně a vedoucí Pěveckého oddělení na Mezinárodní Konzervatoři. Číslo 7 naší kandidátky ODS pro Prahu 1. „V rámci rozvoje kultury v Praze 1 bych se ráda zaměřila na podporu více nekomerčních kulturních aktivit. Takovéto projekty většinou probíhají a vznikají v prostorách, které jsou občanům Prahy 1 neznámé či zapomenuté. Podporou začínajících umělců bychom pro místní obyvatele otevřeli a oživili zapomenutá a krásná zákoutí jedničky“

ODS

Drobné připomenutí :-) Zítra 13. 9. od 16 hodin pořádáme pravidelné setkání s občany o Antigraffiti, úklidu na Praze 1 a parkování. Rádi vám společně s našimi kandidáty do komunálních voleb představíme, co v těchto oblastech plánujeme nového pro další volební období. Tentokrát se potkáme na Jánském vršku viz mapka níže. Těšíme se na vás.

ODS

Jan Novák, právník, marketér a kandidát č. 6 do komunálních voleb za ODS Praha 1. „Chci se aktivně podílet na fungování první městské části, protože zastávám názor, že pokud si člověk chce stěžovat, musí primárně pro danou věc něco nejdříve udělat. A proč za ODS je skoro zbytečná otázka. Ve všech mých životních postojích s ODS nacházím největší shodu, od 18 let ji pravidelně volím a od roku 2011 jsem i jejím členem.“

ODS

Vladimír Mařík, starousedlík, dědeček a pětka na naší kandidátce do komunálních voleb. „Kandiduji, protože chci přispět k plnění volebního programu ODS pro Prahu 1, který považuji za velmi kvalitní, a zlepšit tak život obyvatel v naší městské části. Vzhledem k tomu, že na Praze 1 bydlím již skoro 50 let, domnívám se, že znám velmi dobře potřeby lidí, co na jedničce žijí“

ODS

Není znaménko jako znaménko. Odhalit zhoubný kožní melanom v časném, dobře léčitelném stadiu se díky osvětě daří v průměru v 67 procentech případů. Nepodceňujte prevenci a přijďte na bezplatné vyšetření vašich znamének.

ODS

A je to venku. Spustili jsme nový předvolební web. Najdete na něm naše priority pro Prahu 1, informace o kandidátech, vydání magazínu Jednička a také kompletní program, jak chceme zajistit, aby se lidé na jedničce cítili doma a všem se nám tu dobře žilo. Mrkněte a dejte nám vědět, jak se vám nový web líbí. Chceme jedničku pro občany. ODS Praha 1.

Naši lidé