Vítejte na stránkách Regionálního sdružení ODS Praha

NovinkyOS Praha 10

#ODS Praha 10 Živě

ODS

ODS Praha 10 sdílel(a) fotku.

ODS Praha 10: (– cítí se motivovaně) v místě Úřad městské části Praha 10

ODS

Praha 10 požádá Magistrát hlavního města Prahy o zavedení zón parkovacího stání na území celé městské části. Na svém dnešním zasedání o tom rozhodlo Zastupitelstvo městské části Praha 10. „Celopražské řešení parkování je bohužel v současnosti v nedohlednu. A situace u nás na Desítce je opravdu neúnosná. Proto jsme se k tomuto opatření rozhodli. Chci ale zdůraznit, že zavedení zón je jen jeden z konkrétních kroků, které pro řešení dopravní situace děláme. Současně s tím pracujeme na nových parkovacích místech, nových parkovacích domech i nových parkovištích P+R,“ říká místostarosta pro dopravu Filip Humplík (ODS). Praha 10 se dlouhá léta potýká s problémem parkování, a to zejména z důvodu postupného rozšiřování parkovacích zón v sousedních městských částech. Radnice Prahy 10 má od konce února letošního roku k dispozici aktuální Analýzu dopravy v klidu, která je zveřejněna na webových stránkách a obsahuje informace o obsazenosti místních i účelových komunikací v noci a ve dne, časovou charakteristiku a podíl jednotlivých typů parkování. Analýza obsahuje také uživatelskou strukturu, ale i porovnání s výsledky z minulých let, kdy vznikly tři podobné analýzy - 2004, 2008 a 2012. Současná situace je velmi vážná a nové vedení městské části je první, které na Analýzu navázalo konkrétními kroky.

ODS

ODS Praha 10 se cítí – má se fantasticky s uživatelem Mikuláš Pobuda a dalšími (7) v Bowling a relax centrum Na Ovčíně - Praha 10.

ODS

ODS Praha 10 sdílel(a) příspěvek.

ODS

ODS Praha 10: (– cítí se natěšeně)

ODS

ODS Praha 10 sdílel(a) živé vysílání — v Kulturní Dům Barikádníků.

ODS

ODS Praha 10 sdílel(a) příspěvek.

Naši lidé