NovinkyOS Praha 10

#ODS Praha 10 Živě

ODS Praha 10: (– cítí se motivovaně) v místě Strašnická

ODS

ODS Praha 10: (– cítí se slavnostně)

ODS

Co se stalo v uplynulém týdnu na radnici Prahy 10? Přinášíme pravidelné shrnutí. Hned v pondělí se konalo 6. zasedání zastupitelstva naší městské části. Jednání se sice protáhlo až do půl jedné v noci, vše podstatné se však podařilo schválit, takže za nás spokojenost :-) Hlavním bodem bylo přijetí nových a věříme že férovějších podmínek pro pronajímání obecních bytů. Mezi další podstatné body patřila také otázka nové podoby radničních novin, jejichž nulté číslo se k našim občanům dostalo v uplynulých týdnech. Věříme, že se budou líbit :-) Ve středu na 1. máje jsme tak jako každý rok zavítali na Petřín, kde jsme se setkávali a diskutovali s občany (nejen) Prahy 10 :-) Atmosféra byla výborná, účast i přes rozmary počasí předčila naše očekávání. Moc děkujeme za Vaši podporu! Ve čtvrtek náš místostarosta Filip Humplík navázal na letitou tradici sázení nových stromů za každé nově narozené dítě na Praze 10. Tato tradice trvá již od roku 2007 a shodou okolností ji tehdy prosadil náš druhý místostarosta, Martin Valovič :-) Podle nás jde o skvělou věc, kterou budeme i do budoucna maximálně podporovat. V pátek jsme pak všichni společně odstartovali kampaň pro volby do Evropského parlamentu s Jan Zahradil Rozumná řešení bez extrémů podle nás mají stále smysl, ačkoliv se nám nejrůznější političtí podnikatelé snaží tvrdit opak. Podporujeme proto reformu evropských institucí a aktivní politiku českých zástupců v nich. Vystupování z unie, stejně jako nekritický obdiv k ní, nejsou podle nás tím správným řešením. Budeme rádi, pokud tento náš postoj podpoříte i v blížících se volbách! Děkujeme za podporu a těšíme se na další týden plný práce na naší radnici :-)

ODS Praha 10: (– cítí se motivovaně) v místě BASTION PRAGUE RESTAURANT

ODS

ODS Praha 10 je s uživatelem Martin Sekal a dalšími (3) v Petřínská rozhledna.

Naši lidé