NovinkyOS Praha 10

#ODS Praha 10 Živě

ODS

ODS Praha 10 aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Je neděle a čas na pravidelné shrnutí :) V pondělí byla zveřejněna studie o parkování na Desítce. Obšírněji se jejímu obsahu věnuje Filip Humplík, místostarosta Prahy 10 ve svém příspěvku https://facebook.com/story.php?story_fbid=2362205967358241&id=1435306616714852 Nyní připravujeme termíny veřejného projednání a dáme vědět. Také proběhla vernisáž výstavy k revitalizaci Botiče. Úvodní slovo měl Martin Valovič společně se Starostkou Renatou Chmelovou. V prostorách úřadu bude možné výstavu navštivit až do 29. března. Jak se bude rozvíjet linky městské hromadné dopravy v letech 2019-2029 na Praze 10? O tom ve své prezentaci pro radní a zastupitele mluvili zástupci městské firmy ROPID. Jejich prezentaci si můžete přečíst na: https://pid.cz/o-systemu/rozvoj-linek-pid-v-praze-2029/ Pravidelný blog Filipa Humplíka tentokrát byl o tom, proč není dobrý nápad bojovat proti klimatické změně tím, že nebudete rodit děti. Přečíst si ho můžete na: https://filiphumplik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=704723

ODS

ODS Praha 10 se cítí – cítí se pohodově s uživatelem Jakub Placatka Horský a dalšími (5) v La Fabrika.

ODS

Co přinesl uplynulý týden? Shrnutí je opět zde. Výbor pro životní prostředí a infrastrukturu projednal důležitou studii o parkování na Praze 10. Nechceme si ji ale nechávat jen pro sebe, proto už zítra bude kompletně zveřejněna na webu Prahy 10 a na první polovinu letošního roku plánujeme několik veřejných setkáních s vámi, kde bude blíže představena. Komise pro rekonstrukci radnice absolvovala detailní prohlídku vnitřku budovy úřadu. Vězte, že zevnitř to občas vypadá ještě hůře než zvenku :( V současnosti probíhá výběrko na zpracování projektové dokumentace rekonstrukce. Edenu se věnoval pořad Česká televize Z Metropole. V reportáži vystupují Filip Humplík, místostarosta Prahy 10 a starostka Renata Chmelová. Filip Humplík napsal blog na téma vyvěšování vlajek. Tibet je fajn, ale proč nemají vlastní vlajku i rodina a manželství, když mají mezinárodní dny? Více se dočtete na: https://filiphumplik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=703739 Páteční MDŽ se slavilo i na radnici. Mužští členové rady rozdávali květiny zaměstnankyním, které si to moc užily :) Na MDŽ nelenily ani naše ženské členky. Radní Olga Koumarová a další se zúčastnily konference o ženách v politice s všeříkajícím názvem "Jde to i bez kvót".

Naši lidé