#ODS Olomoucký kraj Živě

ODS

Dobrá zpráva pro Českou republiku. Vítězstvím v senátních volbách jsme potvrdili pozici jediné alternativy k hnutí ANO Ve druhém kole senátních voleb získalo senátorský mandát 10 z 11 kandidátů občanských demokratů. Uspěli také 4 kandidáti, které ODS od začátku podporovala. Předseda ODS Petr Fiala to považuje za dobrou zprávu pro občany České republiky a potvrzení pozice občanských demokratů jako jediné alternativy vůči hnutí ANO. Předseda senátorského klubu Miloš Vystrčil ocenil práci všech kandidátů, poděkoval voličům za důvěru a prohlásil, že se těší na spolupráci s novými kolegy. „Je to dobrá zpráva pro občany – do Senátu přijde řada velmi dobrých nových senátorů. Je to dobrá zpráva pro Českou republiku – vládní většina polokomunistické vlády nebude mít v Senátu většinu. Je to skvělá zpráva pro občany a ODS. Jsem velmi vděčný, že můžeme slavit toto vítězství. Už minulý týden jsme měli dobré výsledky v komunálních volbách. Ale toto je vlastně první vítězství ODS v nějakých celostátních volbách po 9 letech. Je to pro nás šťastná sobota 13. A je to potvrzení, že ODS jde správnou cestou a vytváří silnou politickou alternativu levicové straně ANO,“ uvedl předseda ODS Petr Fiala. „Děkuji všem voličům za projevenou důvěru. Ve svém obvodě dokázalo zvítězit 10 z 11 kandidátů ODS. Uspěli také 4 kandidáti, které jsme od začátku podporovali. Mojí milou povinností je tedy poděkovat všem našim kandidátům, kteří odvedli ve svých obvodech skvělou práci a voliči to dokázali ocenit,“ uvedl předseda senátorského klubu ODS Miloš Vystrčil.

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 4 nové fotky.

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 2 nové fotky.

Naše kandidátka za volební obvod Prostějov 62 vás zve na své webové stránky️️

Naši lidé