#ODS Olomoucký kraj Živě

ODS

Kandidat do Senátu v obvodu č. 65 ma za sebou první tiskovku, přichází čas každodenní kontaktní kampaně a setkávání s lidmi. Podporit jej prijeli děkuji, starostove Jiří Vogel a Lubomír Žmolík, dekujeme! #hrdinanasestarosty

ODS

Naše kandidatka Dagmar Halašová se pomalu, ale jistě začíná objevovat ve vašich městech a obcích, které patří do našeho volebního senátního obvodu č.62 Pokud byste chtěli Dagmar Halašová pomoci? Můžete několika způsoby. Máte nějakou plochu jako je plot apod., na kterou by bylo možné umístit Dášinu předvolební plachtu? NAPIŠTE DO ZPRÁV na této stránce ️ Chcete Dáši pomoci s její volební kampaní jakoukoliv finanční částkou? KLIKNĚTE na odkaz https://www.ods.cz/volby2018/kandidati-senatni-volby/62-dagmar-halasova Děkujeme ️️️ #DagmarHalasova #VolímeDasu #DasadoSenatu #Dasa2018

ODS

Dnes našeho úspěšného starostu Jirku Vogela ve Štítech navštívil p. Ing. Josef Ťulpík, podnikatel a místostarosta obce Bludova, který kandiduje do Senátu za ODS v Senátní obvodu 65 Šumperk. V příjemné atmosféře hovořili o komunálních a Senátních volbách 2018 o tom, jak zlepšit život a udržet mladé lidi v obcích Šumperka a Jesenicka, jak dále zlepšit podmínky pro podnikání na Šumpersku a hlavně na Jesenicku, kde Ing. Ťulpík úspěšně podniká se svojí firmou WTC Písečná.

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje sdílel(a) video uživatele Dagmar Halašová.

V Jeseniku už jsme zahajili kampan️ #joseftulpikdosenatu

ODS

V Olomouckém kraji budou na podzim probíhat současně s komunálními volbami i dvoje senátní. Na Šumpersku se o post senátora bude ucházet Josef Ťuplík a na Prostějovsku Dagmar Halašová.

ODS

Ve čtvrtek se občanští demokraté z volebního obvodu - 62 sešli, aby zvolili svého kandidáta do Senátu pro nadcházející podzimní volby. Důvěru a drtivou většinu hlasů získala učitelka ze základní školy v Nezamyslicích, původem z Prostějova Dagmar Halašová. #DášadoSenátu #VolímDášu!

Naši lidé