#ODS Olomoucký kraj Živě

ODS

V Olomouckém kraji budou na podzim probíhat současně s komunálními volbami i dvoje senátní. Na Šumpersku se o post senátora bude ucházet Josef Ťuplík a na Prostějovsku Dagmar Halašová.

ODS

Ve čtvrtek se občanští demokraté z volebního obvodu - 62 sešli, aby zvolili svého kandidáta do Senátu pro nadcházející podzimní volby. Důvěru a drtivou většinu hlasů získala učitelka ze základní školy v Nezamyslicích, původem z Prostějova Dagmar Halašová. #DášadoSenátu #VolímDášu!

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 2 nové fotky.

ODS

Pěkná, předprázdninová akce naší paní poslankyně, přijďte za námi️

ODS

Pani poslankyne Zuzana Majerova Zahradnikova pozvala do snemovny zaky zakladni skoly z Olomouce, regionu, ktery ve snemovne zastupuje: “Dnes mě navštívila v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky první škola v Olomouckém regionu - ZŠ Stupkova Olomouc s panem ředitelem Pavlem Hofírkem. Provedla jsem děti všemi budovami a na závěr jsme si povídali v poslaneckém klubu ODS, kde je velmi zajímalo, kde kdo sedí a téma školství. Děti byly úžasně zvídavé a měly spoustu otázek. Už teď se těším na další ZŠ z mého regionu.”

ODS

Náměstek hejtmana Olomouckého kraje pan Dalibor Horák v pondělí slavnostně předal Zlaté kříže doktora Jana Janského III. třídy dobrovolným dárců krve ve slavnostním sále Vojenské nemocnice Olomouc. Vážíme si všech, kterým nejsou životy lidí lhostejné, děkujeme!

ODS

V sobotu 26. 5. 2018 od 9.00 hodin se uskutečnil 2. ročník cyklistické akce Střední Hanou na kole. Dojezd všech účastníků byl v Tovačově v zámeckém parku. Akce se mimořádně vydařila a zúčastnilo se jí celkem 542 lidí. Trasa měřila celkem 64 km a vedla všemi čtrnácti obcemi Mikroregionu střední Haná. V každé obci na projíždějící účastníky čekalo výborné občerstvení a nějaký ten malý dárek. #pysninanasestarosty

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 3 nové fotky.

Naši lidé