#ODS Olomoucký kraj Živě

ODS

Náměstek hejtmana Dalibor Horák spolu s kolegou, členem Rady Olomouckého kraje dnes navštívli nemocnici v Šumperku a lázně ve Velkých Losinách a Bludově. "Ve všech zařízeních jsme se sešli s manažery a jednali o jejich problémech. Zdravotnictví potřebuje kvalifikovaný personál a proto bylo velmi příjemné také setkání s budoucími sestřičkami a ošetřovateli," okomentoval návštěvu náměstek Horák.

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

Kandidátem do Senátu za volební obvod č. 65 byl zvolen pan Ing. Josef Ťulpík z Bludova.

ODS

Právě probíhá sněm volitelů volebního obvodu č 65 v obvodě Šumperk. Delegáti si zvolí svého kandidáta do Senátu

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje sdílel(a) video uživatele Petr Fiala — ve městě Štíty.

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

V rámci poslaneckého týdne v regionu má paní poslankyně Zuzana Majerova vždy kalendář plný schůzek a setkání nejen s kolegy z ODS, starosty našich obcí i měst, ale i občany, které něco trápí, potřebují pomoc či radu. Setkání s ředitelkami MŠ našeho Olomouckého kraje mělo, vzhledem k budoucímu projednávání změn školského zákona, velkou prioritu. Byť je Zuzka Majerová učitelkou i mámou 2 synů, kteří školku též navštěvovali, dozvěděla se mnoho dalších komplikací z praxe, které by tuto nesmyslně nastavenou změnu provázely. Paní poslankyně se naprosto ztotožňuje s pohledem paní ředitelek a bude stanovisko Moravského spolku předškolní výchovy maximálně podporovat dál, nejen v školském výboru, ale i na půdě Poslanecké sněmovny. Debata byla natolik zajímavá, že velice ráda přijala pozvání na další setkání jejich spolku a už teď se moc těší na spolupráci s lidmi z praxe. Děti jsou naše budoucnost a 2leté děti potřebují péči, NE předškolní vzdělávání!

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 6 nových fotek.

Naši lidé