#ODS Středočeský kraj Živě

ODS

30 000 aut je opravdu hodně, jenže tolik jich každý den projede centrem Olbramovic. Místní by potřebovali obchvat, stavbu ale blokuje majitel Čapího hnízda. A ještě něco: pozemky pro stavbu obchvatu prodala státu i jedna z firem Agrofertu. Potom, co vláda prosadila výrazně výhodnější ceny za odkup... Tak jsme panu premiérovi připomněli jeho vlastní pokrytectví. Máme toho dost. Jsme rozumná alternativa k trikům holdingu.

Martin Kupka: Nevím, odkud je EET, ale z chytrého světa ne

ODS

Regionální sdružení ODS Středočeský kraj sdílel(a) příspěvek.

ODS

Senátorský klub ODS: Vláda ignoruje doporučení NKÚ a nadále hazarduje s budoucností země

ODS

Regionální sdružení ODS Středočeský kraj sdílel(a) příspěvek.

ODS

Vojtěch Munzar: Letní rozhovor o ekonomice, národním povědomí a ochraně životního prostředí, kvůli které není třeba vyhlašovat klimatickou nouzi v každém městě. Použitá fotka z roku 2010 je už téměř "fake". Pár vrásek od té doby přibylo. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kazda-doba-ma-sve-blazny-rika-poslanec-ODS-o-nejblaznivejsich-ochrancich-planety-A-ma-vzkaz-pro-Jiriho-Evropana-Pospisila-591936

ODS

Martin Kupka: Konec digitalizace v Česku?

ODS

Petr Fiala: „Máme oslabeného premiéra bez schopnosti mít kompletní vládu, bez schopnosti prosazovat české národní zájmy v Evropě, protože kupříkladu jeho návštěva u nové předsedkyně EK byla zdvořilostní, ale praktický výsledek je nula. Ale premiér už není ani schopen nastolovat a řešit podstatnou agendu doma. Vláda předvádí programový chaos: rozpadá se rozpočet, rozpadá se vůle po jakýchkoli reformách. Moje představa je taková, že by měla Poslanecká sněmovna zavázat vládu konkrétními termíny, ať nám a voličům řekne: kdy bude zjednodušení daní, kdy bude návrh důchodové reformy, kdy sníží byrokracii o deset procent – to jsou všechno věci, které sama vláda slibovala.“

Naši lidé