NovinkyOS Praha 6

#ODS Praha 6 Živě

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Praha 6.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Jan Zahradil.

ODS

Šestková komise dopravy souhlasila s návrhem soukromé společnosti společnost Akro Real, která plánuje zřídit P+R parkoviště mezi Evropskou ulicí a Navigátorů zhruba pro 150 aut. Stavba by podle doporučení komise měla proběhnout za podmínek, že investor vybuduje na příjezdové cestě z Evropské nový semafor se spínačem pro nevidomé a slabozraké, křižovatka Navigátorů x Letecká x Radistů, do které má ústit výjezd z parkoviště, bude mít stavební zvýšení a investor by měl v ulici Navigátorů zajistit rekonstrukci vozovky. „Podmínky jsme stanovili na základě návrhů místních lidí, kteří se do debaty zapojili a kterým za všechny podněty děkuji,“ říká předseda dopravní komise Vladimír Šuvarina. Třípodlažní parkovací dům se má napojit na stávající tři parkovací domy z osmdesátých let. Přijíždět se do něj bude z Evropské a vyjíždět do ulice Navigátorů, případně Radistů, a dále do Dědinské. Zvýšení dopravy v okolí parkoviště by nemělo být pro místní nijak zásadní, protože u P+R se nepočítá s velkou fluktuací parkujících.

ODS

Nová kamera na křižovatce Evropské s Alžírskou. Co měří? Trochu se nám na šestce vyplašili piráti silnic, když se na Evropské objevila nová kamera. "Kamera hlídá a fotí jízdu na červenou. Instalace kamery je splněným slibem z hlavního města, které je spravuje Evropskou," uvedl Jiri Lala, místostarosta pro dopravu.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Pro Břevnov.

ODS

Muzeum MHD Praha nově otevřeno o zimních víkendech Muzeum je otevřeno každý víkend od 9 do 17 hodin. Na návštěvníky čeká více než čtyřicet historických vozidel. V historickém objektu tramvajové vozovny ve Střešovicích se mohou těšit i na to, že si prohlédnou kopie historických dokumentů, unikátní fotografie, plánky, jízdenky, nebo videa s jedinečnými filmovými materiály z fondů Národního filmového archivu. Více na www.dpp.cz/muzeum.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Jan Zahradil.

Naši lidé