NovinkyOS Praha 6

#ODS Praha 6 Živě

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Ondřej Kolář, starosta Prahy 6.

ODS

Lidé na Petřinách mají zřejmě oprávněné obavy z toho, že v posledním patře obchodního domu na Petřiny vzniká ubytovna, proto se Marie Kubíková rovnou při interpelacích zeptala radních, co o tom vědí: "Máme obavu, že vybudování levného hostelu může přitáhnout řadu nežádoucích sociálně patologických jevů spojených s velkým pohybem turistů nebo jiných uživatelů ubytovny, která má mít více jak 100 lůžek ve 43 pokojích." Podle radních úřad oficiální žádost na rekolaudaci prostor na ubytovnu neobdržel, nicméně neoficiálně se ví, že se tam ubytovna opravdu buduje. Vlastníkem objektu je společnost CPI, která vlastní též OC Šárka na Červeném vrchu. Ta s radnicí čile komunikuje, protože na Červeném vrchu plánuje dostavbu obchodního domu. Vyzvali jsme radní, aby stejnou pozornost věnovali i situaci na Petřinách, navrhujeme také vypracování komplexnější analýzy ubytoven v Praze 6 a podle nás by mělo vedení radnice zvážit, zda z vysokoškolských kolejí nepřemístit zpět do centra Petřin služebnu měst

ODS

Z dnešního 22. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 6 Jakub Stárek, Jiří Lála, Ondřej Matěj Hrubeš

ODS

Dnes podvečer letošní první ligový fotbal na Julisce.

ODS

Podpořili jsme svěření areálu Bubenečského nádraží do majetku Prahy 6 s podmínkou, že rada do konce června předloží projekt jeho budoucího využití. Městská část by měla mít alespoň rámcovou představu, jak bude objekt sloužit, aby se v budoucnu nestalo, že zůstane prázdný a bude jen dalším potenciálním útočištěm squatterů.

ODS

Dnešní jednání zastupitelstva on-line zde:

ODS

Dneska to budou hrozný nervy. Nejdřív semifinále proti Rusům, a pak hned od 10 hodin jednání zastupitelstva. Držíme palce :)

ODS

A je to tu. Budova polikliniky se rozpadá v přímém přenosu, radnice tomu tři roky nečinně přihlíží. Teď dostala památkovou ochranu, která radnici poslouží zase jen jako vděčná výmluva a alibi pro nicnedělání. Uvnitř budovy stále panuje chaos a lékaři si stěžují na neinformovanost. A z radnice slyšíme dokola "my za to nemůžeme"

Naši lidé