NovinkyOS Praha 6

#ODS Praha 6 Živě

ODS

"Letos jsme už mohli jezdit na letiště ️ metrem A . Bláznivé ? Nikoliv. Stačilo pokračovat ve stavbě navazujících etap z Motola na letiště. Místo toho nemáme nic Ani vlak na letiště, ani metro D do Písnice," říká náš zastupitel a místopředseda Komise dopravní RMČ Praha 6 Ondřej Matěj Hrubeš

ODS

Stanice metra Dejvická je až do neděle uzavřena.

ODS

Hlavní město nestíhlo připravit avizované rozšíření zón, ke kterému mělo dojít v lokalitách starého Veleslavína, na Větrníku, v Břevnově nebo v Podbabě. Bohužel ne třeba na Dědině, ze které si dělají parkoviště cestující přes letiště. K rozšíření zón má nově dojít na podzim. Tato salámová metoda ale není správná, v podzimním termínu vidíme příležitost k debatám o ucelené celopražské zóně, která nám jako jediná dává smysl.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) video uživatele Jakub Stárek.

ODS

ODS PRAHA 6 přidal(a) 4 nové fotky.

ODS

Bereme prázdniny vážně ! Naši kandidáti z první desítky vzali dovolenou útokem a sbírají síly do kampně krásné prázdniny vám všem, buďte v pohodě a užijte si léto!

ODS

"Ovšem, koho by to napadlo, že do venkovního eskalátoru, který není ani chráněn přístřeškem nateče voda. Teď musíme doufat v letní teplé dny, aby eskalátor brzy vyschl," Ondřej Matěj Hrubeš

ODS

Hanspaulku a Nebušice spojí nová školní linka.

Naši lidé