#ODS Pardubický kraj Živě

ODS

Krajský radní pro zdravotnictví Ladislav Valtr: ,,Léčebna v Jevíčku je krajské zdravotnické zařízení specializované na plicní onemocnění, včetně léčby TBC. Za zhruba 40 milionů korun tady Pardubický kraj opravil bývalý dětský pavilon, který bude dále sloužit pro plicní rehabilitaci. Připraveno je 39 lůžek, nově v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích se samostatným sociálním zařízením. K celkově dobrému hodnocení tohoto zařízení ze strany pacientů určitě přispívá i přátelská atmosféra mezi zaměstnanci. Pokud přičteme ještě ten nádherný park, tak je jasné, že zde pacienti získávají maximálně přívětivé a uzdravující prostředí."

ODS

Krajský radní pro zdravotnictví Ladislav Valtr: ,,Laboratoře našich nemocnic patří opravdu mezi nejlepší v ČR. Přístrojové vybavení laboratoří jde všeobecně neuvěřitelně dopředu. Jsem rád, že naše nemocnice drží tempo, a to nejen z hlediska svého vybavení, ale také ve vysoké odborné úrovni personálu. Současně zde shledávám další využitelné rezervy v mnohem užší spolupráci našich nemocnic. PharmDr. Jiří Skalický, Ph.D. tento směr určitě vítá."

ODS

ODS Pardubický kraj aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Již dnes a zítra jdeme volit Josefa Hynka (Y) Přijďte podpořit kandidáta z Pardubického kraje do Europarlamentu. Děkujeme Vám za podporu :) Volime-Hynka-007

Senátor Michal Kortyš má jasno. #VolimeHynka007

Josef Hynek do Europarlamentu (Y) Volime-Hynka-007

ODS

Přijďte také, vítáni jsou všichni! Mezi tématy bude nejen pozice a směrování ČR v EU, ale také konkrétně české školství a zdejší vzdělávací systém a další. Volime-Hynka-007

ODS

ODS Pardubický kraj aktualizoval(a) úvodní fotku.

Naši lidé