#ODS Pardubický kraj Živě

ODS

Přijďte také, vítáni jsou všichni! Mezi tématy bude nejen pozice a směrování ČR v EU, ale také konkrétně české školství a zdejší vzdělávací systém a další. Volime-Hynka-007

ODS

ODS Pardubický kraj aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Přijďte si popovídat s kandidátem do EP Josefem Hynkem a předsedou ODS Petrem Fialou. 15. května od 17:00 v Paláci Pardubice, kongresový sál ve 2. patře. Těšíme se na Vás!

ODS

V úterý 7.května vyšla první část rozhovoru pro Orlický týdeník s kandidátem ODS č.7 do Evropského parlamentu panem prof. Josefem Hynkem (Y) Volime-Hynka-007

ODS

ODS Pardubický kraj aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Zajímavý a vyvážený rozhovor s kandidátem č. za ODS do Evropského parlamentu prof. RNDr. Josefem Hynkem, MBA Ph.D., děkanem Univerzity Hradec Králové a zastupitelem Vysokého Mýta na téma: Evropská unie a vyvážený postoj ODS k evropské problematice a integraci. Doporučujeme https://www.ods.cz/clanek/17216-pral-bych-si-aby-v-techto-volbach-ziskaly-celoevropsky-silny-mandat-strany-ktere-si-preji-udrzet-evropskou-unii-pohromade-ale-reseni-problemu-nevidim-v-silnejsi-integraci?fbclid=IwAR15CL6xrEPWrC9yJHaP3jJjxZ3_tuOKOXmVEbZx4hmeV-2qkCCncnMNyPI

ODS

ODS Pardubický kraj přidal(a) 2 nové fotky — – – cítí se dobrodružně.

ODS

ODS Pardubický kraj přidal(a) 2 nové fotky — ve městě Chrudim.

Naši lidé