NovinkyOS Praha 3

#ODS Praha 3 Živě

ODS

Koalice Praze 3 díky odváženému hlasu jednoho z koaličních zastupitelů nepodpořila významně levicový pokus sociálního inženýrství v bytové politice. Dnešní Zastupitelstvo bylo významnou zkouškou koalice na Praze 3. I přesto, že vládnoucí koalice tíhne významně doleva, najdou se občas odvážní jednotlivci na které je to nejspíš už opravdu moc. Dnes se tímto odvážlivcem stal zastupitel z TOP 09, pravděpodobně jediný odvážný a jeden z posledních pravicově smýšlejících zastupitelů této strany. Stalo se tak, když se nerozhodl podpořit koaliční návrh ,,Přistoupení k Memorandu o spolupráci při řešení bytové nouze na území hlavního města Prahy. Tento návrh v praxi znamená sociální inženýrství z dílny Strany zelených, návrh jak přerozdělovat často bohužel problémové spoluobčany do bytů vlastněných Prahou 3. Ještě si jako dnes pamatujeme příběh paní z Husitské, která má dodnes kožní problémy a strach ze štěnic po tzv. resocializaci a vložení problémové rodiny zelenými do jednoho domu. Panu kolegovi děkujeme za projevení odvahy. PS: Bylo to tak vážné, že se starosta Ptáček natřikrát pokusil prohlásit hlasování za zmatečné a přesvědčit svého kolegu jestli se nevyjádří jinak. Po bouřlivých protestech opozice předal rozhodnutí tajemníkovi, který musel konstatovat pro Ptáčka krutou pravdu a materiál neprošel.

ODS

Žižkovská ODS: (– cítí se vděčně)

Naši lidé