Vítejte na stránkách Regionálního sdružení ODS Praha

NovinkyOS Praha 3

#ODS Praha 3 Živě

ODS

Vzít průšvih, který jste sami upekli, který jste celou dobu měli na očích a hodit ho na někoho jiného, to už nechce jen odvahu, ale docela dost drzosti. A ne takové té veselé a rošťácké drzosti, ale bohužel velmi nízké drzosti. Jiří Ptáček, starosta Prahy 3 z TOP09 se konečně v nové koalici pěkně uvelebil a začal plivat na svého bývalého koaličního partnera. Spolu s radními, kteří projevují sympatie s radikály, se asi cítí také trochu útočně, ale střílí zcela vedle. Těžko lze na Praze 3 vyčítat výslednou podobu mobilní aplikace, když to byl právě pan Ptáček, kdo byl v době jejího schvalování v předsedou komise pro IT. Pan Ptáček musel veškeré materiály k aplikaci nejen vidět, ale také předložit a doporučit jejich schválení. Když byla tak strašlivě nevýhodná, proč ji schválil a doporučil? Proč se aplikace dále nevyvíjela? To by jako člen komise pro IT měl vysvětlit pan Ptáček. Ve světle této skutečnosti posuďte sami komičnost situace, ve které pan Ptáček někomu vyčítá, že mluví o konceptu Smart city. Co se týká obrazovek a laviček, tak ty běžely ve zkušebním provozu a Prahu 3 nestály ani korunu, neboť je realizovalo a platilo město, ve kterém byla mimo jiné ve vedení strana zelených. Po nás zbyla na Praze 3 komplexní strategie rozvoje Smart city, která byla vypracována společně s ČVUT. Takto komplexní materiál nemá žádná jiná městská část a byl oceněn jako nejlepší koncept v České Republice. A nezapomínejme, že smlouva k aplikaci byla podepsána právě starostkou Prahy 3, stranickou kolegyní Vladislavou Hujovou! To už by se skoro zdálo, jako kdyby pan starosta průšvih svojí vlastní strany chtěl zcela hodit na někoho jiného. Ale to není všechno, co ještě pan starosta zapomněl dodat. V představenstvu společnosti Správa zbytkového majetku, která měla zprostředkování zakázky k aplikaci na starost, neseděl nikdo jiný než Ladislav Kolář, další stranický kolega z TOP09. My si dokážeme představit, že když si člověk sedne do nové koalice s partou kamarádů z podnikání a s partou nadšených aktivistů, hned mu stoupne sebevědomí, a dokonce se odhodlá k tomu, aby byl poněkud ostřejší, ne-li útočný. To je tak nějak trochu lidské, a dokonce by to bylo snad i pochopitelné. Chápeme, že se teď cítíte mocní. Dali jste se totiž do koalice s těmi, kteří věří, že ví, co je pro ostatní lepší a chtějí lidi změnit. Ale nepřehánějte to, všemocní nejste.

ODS

Žižkovská ODS sdílel(a) příspěvek uživatele Koalice pro Prahu 3.

ODS

Přijďte za námi do parku Parukářka na Piknik Hitrádia City. Letní pohodová atmosféra, spousta muziky a dobrého jídla - zkrátka nic tu nechybí. #piknikhitradiacity #parukarka #praha3 #koaliceproprahu3 #ods

ODS

Žižkovská ODS sdílel(a) fotku uživatele Koalice pro Prahu 3.

ODS

Žižkovská ODS sdílel(a) příspěvek uživatele Alexander Bellu.

ODS

Žižkovská ODS sdílel(a) odkaz.

ODS

Žižkovská ODS je spolu s uživatelem Michal Papež.

ODS

Žižkovská ODS sdílel(a) fotku uživatele Alexander Bellu.

Naši lidé