NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODS

Připravili jsme zákon, který umožní komunikovat s úřady elektronicky. Když to projde, zjednoduší se i byrokracie. Dojde totiž k vytvoření katalogu agend a elektronických služeb https://www.ods.cz/clanek/16320-ods-pravo-na-elektronickou-komunikaci-se-statem-stanovime-zakonem Plníme, co jsme slíbili.

ODS

EET nefunguje, likviduje drobné podnikání hlavně na vesnicích. Proto uděláme maximum, abychom zabránili dalšímu rozšiřování tohoto nebezpečného experimentu.

ODS

Petr Fiala: Místo, aby nás vláda posouvala dopředu, komplikuje život aktivním lidem. To se musí změnit. Skutečnost, že jsme volby do Senátu vyhráli, nám dává větší možnosti, abychom více tlačili vládu, aby dělala, co slíbila. Senát může zabránit ústavním experimentům. Považuji to za důležité, protože nápady na změnu ústavy se neustále objevují. Tím, že jsme silnější a celkově posílily i strany, které jsou v opozici k polokomunistické vládní většině ve sněmovně, bude Senát hrát tuto roli ještě výrazněji. Může také měnit zákony a vracet je poslancům, pokud jsou proti využívání prosperity republiky ke snižování byrokracie, zlepšení státu a lepší situaci pro všechny, a ne jen některé.

ODScz

RT @makupka: Vláda dnes zamítla náš návrh na zjednodušení stavebního řízení, který spočíval ve zrušení jednoho zbytečného lejstr… https://t.co/CdobciTZqB

ODS

Díky tomu, že jsme vyhráli volby do Senátu, můžeme lépe bránit nesmyslným zákonům, které prosazuje vláda. Ve Sněmovně budeme samozřejmě dál prosazovat nižší daně, digitalizaci, jednodušší stavební zákon a další opatření, která všem usnadní život.

ODScz

RT @jednooka: "@SenatCZ je jako životní pojistka. V okamžiku, kdy by ve státu propukla jakákoliv krize, tak se ukáže jeho role,"… https://t.co/3r2MVlZ89N

ODScz

RT @UdzenijaAlex: To bude tím, že čeští podnikatelé jsou nuceni víc přemýšlet o statní regulaci a byrokracii než o inovování vlastníh… https://t.co/hO0Sn0qLaA

ODS

Na získání stavebního povolení si člověk počká v průměru 247 dní. Rychleji to jde i v Kongu nebo Rwandě. Nic proti těmto zemím, ale Česká republika má na víc! Tak jsme předložili rozumný zákon, který by stavební řízení dost zjednodušil. Levicová vláda je ale proti.

Naši lidé