NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @makupka: Navrhujeme, aby byl OSVČ umožněn souběh čerpání kompenzačního bonusu a antiviru na zaměstnance. Systém nastavený vl… https://t.co/OlZQpPbFy5

ODScz

RT @P_Fiala: Někdy je to legrace, jak se hledají „rozpory“ v ODS. Jak když někteří zapomněli, co je demokratická strana;-). Všic… https://t.co/2yod51yIHH

ODScz

RT @vrecionova: Po zvyšování daní nevolají pouze Piráti v Česku, ale i Piráti v EP.. https://t.co/0NuA7fXfk1

ODS

Trasování a testování do 24 hodin ⏱ To je požadavek našeho společného KDU-ČSL a TOP 09 AntiCovid týmu: Navrhujeme, aby se vytrasovaní mohli na testy objednat i bez žádanky a ta by jim byla vystavena přímo v odběrovém centru. Tím by se snížila administrativa a urychlil celý proces.

ODS

Pavel Žáček přesně: Babišovo chaotické řízení státu ohrožuje suverenitu země „Prezident Zeman tlačí premiéra Babiše, který má své specifické zájmy a specifické postavení a za sebou má specifický politický subjekt, který si vytvořil a specificky si ho řídí, a má své problémy s vlastní současností i minulostí, což mu brání v tom, aby hájil bezpečnost státu jako celku. Některé z těch věcí, které se nám zdají logické a člověk by je vyžadoval, se nedějí buď vůbec, anebo jen pod velkým tlakem a napůl.“

Sledujte dnes @munzar_vojtech v Událostech, komentářích od 22:00 na @CT24zive

ODScz

RT @P_Fiala: Paní ministryně @JMalacova na @infocz_web na základě jednoho hlasování o zrušení superhrubé mzdy straší a blouzní o… https://t.co/IqGDOyGLYo

ODS