NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @jiri_nantl: Již několikátá vlaková nehoda tento týden. Tentokrát tragédie značných rozměrů. Železniční doprava v této zemi zjev… https://t.co/v7B1kiqGeq

ODScz

RT @P_Fiala: Myslím na zraněné ze srážky vlaků u Českého Brodu, doufám, že nezazní ty nejhorší zprávy. Je to třetí železniční ne… https://t.co/gTuTjftprP

ODS

Nad úctou k lidským právům, rovností a právním státem nejde přece jen mávnout rukou. Tyto hodnoty se z naší zahraniční politiky začaly vytrácet. S tím se nesmíříme a senátní cesta Miloš Vystrčil na Taiwan se to snaží napravit!

ODScz

RT @makupka: Víte třeba, že za pacienty ve Středočeském kraji vyjíždějí sanitky s půlmilionem najetých kilometrů? Obnova vozovéh… https://t.co/5eDD9Ua9wN

ODS

Jakub Janda vyzval ministra zdravotnictví, ministryni financí a premiéra, aby zvedli zadek a začali něco dělat. „Vláda podcenila na Karvinsku už začátek. Kroky byly neorganizované. Začalo se testovat pozdě a málo.“

ODS

Vláda je bezradná. Vymýšlí další a další dotační tituly, které jsou zdlouhavé a byrokraticky náročné. Máme jiný recept na lepší pomoc! Předkládáme návrh na prodloužení odpuštění sociálních odvodů malým firmám do 50 zaměstnanců do konce letošního roku. Necháme jim tak peníze, které mohou investovat do svých zaměstanců a do svých firem.

ODS

Miroslava Němcová prezidentkou? Přečtěte si rozhovor pro iDNES.cz s naší kandidátku do Senátu.

ODScz

RT @P_Fiala: Nemocnice v Uherském Hradišti funguje výborně, jsou tu spokojení pacienti, lékaři i sestry. Díky panu řediteli Petr… https://t.co/yl8OH8bc96

Naši lidé