NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @StanislavBlaha: Mafiánské Palermo nebo jednoduše nekompetentní bordel? Nebo obojí? Po každé kauze mám pocit, že horší už to být nem… https://t.co/WiUGWwBxH8

ODS

Další linka na toastový chleba za 100 milionů Kč? S čím jede premiér na summit o rozpočtu EU? Alexandr Vondra: „A tady my nevíme vlastně, s čím tam Andrej Babiš jede, jestli tam jede prosazovat linku na toastový chleba za dalších 100 000 000, kterou skutečně nepotřebujeme a která tady spoustu dalších podnikatelů naopak znevýhodňuje. My bychom potřebovali vědět, jestli tam jede bojovat skutečně o to, aby byly dokončeny dálnice, aby byl dokončen obchvat kolem Prahy, aby Vindobona neobjížděla Českou republiku přes Bavorsko, jak jsme nedávno asi zaznamenaly. Tohle mně chybí.“

ODScz

RT @MartinBaxa2: Malá geografická radost:-)Ve sněmovním výboru prošel můj pozměňovák, aby se ve sčítání lidu 2021 opět dobrovolně zj… https://t.co/DmV1n54c4s

ODScz

RT @ZahradilJan: Pondělí ráno v 9.30, @CRoPlus. Já a Mikuláš Minář z “chvilek”. Řeč bude o tom, kde se @ODScz a @milionchvilek shodu… https://t.co/LJ577PaSFN

ODS

Chceme žít v bezpečné zemi. A zárukou naší bezpečnosti je NATO! Čeští vojáci na zahraničních misích nasazují svoje životy, aby bránili Českou republiku před teroristickými útoky. Pro nás to jsou hrdinové.

ODS

Střet zájmů Andreje Babiše od Martin Kupka „Hodinu po rozhodnutí Ústavního soudu, že zákon o střetu zájmů je v souladu s ústavou, jsem zveřejnil článek, co o tom bude premiér vyprávět. Přečtěte si ho a sami zhodnoťte, jestli jsem se trefil!“

ODS

ODS - Občanská demokratická strana sdílel(a) příspěvek.

ODScz

RT @vrecionova: Andreji Babišovi prý nebude vadit, když budou státy včetně ČR platit více do unijního rozpočtu. Hlavně ať se nesnižují dotace pro Agrofert.

Naši lidé