NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODS

Tak teď už tomu nebrání asi nic. Před zákonem si musí být všichni rovni. Všem se musí měřit stejným metrem. Uděláme maximum za zachování právního státu.

ODScz

Pan premiér by konečně měl prozradit, kam před námi schoval ty slibované odborníky.

ODScz

RT @StanislavBlaha: Tak už se nám rýsuje vláda. Z obrany se konečně pakuje Rambohafík i se svojí paničkou, ale spravedlnost dostane do… https://t.co/RaRMWIaYVb

ODS

Petr Fiala: Jezdím po České republice. Lidé jsou znechuceni ze zestavování vlády. Je to odpovědnost Andreje Babiše, který to nezvládl. Kdybychom vládu sestavovali my, jednali bychom standardně a transparentně. Jasně bychom řekli, s kým budeme jednat a s kým ne, jasně bychom představili časový harmonogram.

ODScz

RT @Jan_Skopecek: Vláda vyslovila souhlas s tím, aby homosexuálové mohli nově uzavírat manželství. Zásadně s touto hodnotově revolučn… https://t.co/Y6pcoJWFSp

ODS

Aktuální téma a skvělí hosté. Byla by chyba tam chybět! Přijďte v úterý 26. června 2018 od 17:30 do auly vysoké školy CEVRO Institut. Registrujte se na: diskuze@pravybreh.cz