NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @ZahradilJan: Great honor for me to be reappointed as #EP @EP_Trade standing rapporteur for #FTA #IPA treaties #EU #Vietnam. Time… https://t.co/tRDxjqU7lw

ODS

Nechce se tomu věřit, ale je to tak. Ze zemí V4 máme nejpomalejší růst HDP! Česká republika potřebuje nutné reformy, abychom znovu patřili mezi top země na světě! Nebudeme jen sedět a čekat, už na podzim potřebné reformy představíme!

ODS

Zbyněk Stanjura: „EET nemá žádné kladné přínosy do státního rozpočtu a už jsme oznámili, že až vstoupíme do vlády, tak EET zrušíme.“

ODS

Babiš se bude vymlouvat na Hřiba, Hřib na Babiše. Problém je, že jako vždy prohrají lidé. Petr Fiala: „Premiér vytáhl svůj evergreen, kterým tu čeří vody už léta: úřednickou čtvrť v Praze. Každý, kdo má všech pět pohromadě, ví, že je to od začátku kouřová clona a úplný nesmysl. Andrej Babiš tuto čtvrt nikdy nepostaví, protože na to zkrátka nemá schopnosti. A ani peníze. O dálnici do Vídně vypráví šest let. Šest let má ministra dopravy a za tu dobu se tam nepohnulo ani stéblo trávy. A ani se nepohne. Pražská úřednická čtvrť je další z projektů našeho barona Prášila.“

ODScz

RT @P_Fiala: Premiér vytáhl svůj evergreen: úřednickou čtvrť v Praze. Každý, kdo má všech pět pohromadě, ví, že je to úplný nesm… https://t.co/7JlYkaWMV8

ODS

V době rekordně nízké nezaměstnanosti je zbytečné dávat čím dál více na podporu zřizování nových pracovních míst. Jako každý rok znovu připravíme pozměňovací návrhy a ukážeme vládě, že lze hospodařit s vyrovnaným rozpočtem!

ODScz

RT @ZahradilJan: Thing I have to say: @GiorgiaMeloni is one of the best speakers I have ever seen live onstage. Passionate, persuasi… https://t.co/kMd8WkXIiz

ODScz

RT @P_Fiala: Fotbalové dilema. Milovník fotbalu ve mně je v pokušení dívat se na zápas Premier League Chelsea - Liverpool (17.30… https://t.co/w7zjdKeNPx