NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @Vystrcil_Milos: Zemřel Jarda Kubera. Úžasný člověk, můj velký učitel. Brečím a nejde to zastavit.

ODScz

O životní prostředí se starají slušní lidé a ne dotační podvodníci! @Vystrcil_Milos: „Nejpozději do konce pololetí… https://t.co/1AcF8vuuRI

ODS

Plán pro ekologickou politiku do konce pololetí roku 2020! Poslechněte projev Miloš Vystrčil: „Zdraví máme jenom jedno a každý by se měl o něj starat.Nejpozději do konce pololetí roku 2020 připravíme plán pro ochranu vody, ochranu půdy, ochranu ovzduší. Plán pro ochranu a obnovu lesů a rozumnou a racionální politiku pro klima a energetiku.“

otevřít odkaz

ODScz

RT @P_Fiala: Na příštím kongresu bude ODS silná vládní strana. To je můj cíl. https://t.co/pkDSMgwujy

ODScz

Sledujte dnes @makupka v Interview ČT24 od 18:30 na @CT24zive.

ODS

Havloid se přihlásil do služby a byl zvolen! Přečtěte si rozhovor s novým místopředsedou Alexandr Vondra: „Dnes je svoboda oklešťována a hodnoty jsou často relativizovány, a to nikoli revolučním aktem či policejním násilím, jako tomu bylo za bolševika, ale určitou formou plíživé, až salámové metody.“

otevřít odkaz

ODScz

RT @jandysj: Z kongresu přímo na olympiádu dětí a mládeže. A byla mi zase svěřena funkce vlajkonoše, tak držte našemu kraji palc… https://t.co/9OCDZOM72A

ODScz