NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @UdzenijaAlex: Premiér Babiš vládne stylem, který zanechá v naší Ústavě jednu nesmazatelnou stopu: “Premiér jmenuje ministry na zá… https://t.co/yUxo9dtZU9

ODS

Rychlejší stavební řízení! To prosazujeme a navrhli jsme fikci souhlasu, která urychlí a zjednoduší stavební řízení. Na rozdíl od vlády nechceme lidem komplikovat život a budeme stále bojovat proti nesmyslné byrokracii!

ODScz

RT @makupka: Informaci o podezřelých výdajích za reklamu na Čapím hnízdě dostala česká finanční správa od německých úřadů už v r… https://t.co/GVHWEEiY2n

ODS

Ne, není to proslov některého ze členů vládní koalice. Dnes je to přesně 30, co Miloš Jakeš přednesl svůj „legendární“ projev. A pak už měly věci naštěstí rychlý spád. Na strašnou a zároveň bizarní dobu jsme vzpomínali s pamětníky a odborníky na konferenci „Jako kůl v plotě“, záznam si můžete pustit tady: https://www.youtube.com/watch?v=q0QDYVRXoe4

ODScz

RT @ZahradilJan: Ti trochu střízlivější “eurohujeři” už cítí, že Ursula @vonderleyen a její Green Deal for Europe + další “pokroková… https://t.co/oysUG4Bkob

ODScz

RT @StanislavBlaha: Je to 30let od fenomenálního výstupu rétora Jakeše. Projev, který předznamenal pád kom. režimu, odhalil jeho vypráz… https://t.co/qMUStnoSOs

ODScz

RT @pravybreh: Předseda ODS @P_Fiala nechce měnit pravidla, protože „lidé volili špatně“, ale jednoduše proto, že tradiční systém… https://t.co/JLcWcaVZdL

ODS

Zbyněk Stanjura: „ČSSD uznala, že má neschopného ministra kultury a dva měsíce není schopna ho vyměnit. Vláda má mnohem větší problémy. Premiér je ve střetu zájmů, je zde podezření z daňových podvodů. Policie navrhla premiéra obžalovat. To vše přikrývá ČSSD tím, že ve vládě zůstává.“

Naši lidé