NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @Jan_Skopecek: Nové vedení @CSSD moc kreativity zatím nepředvedlo. Na Babišovi chtějí opět sektorové daně a progresivní zdanění (k… https://t.co/u4zN12VeuJ

ODS

ODS - Občanská demokratická strana vysílal(a) živě.

ODScz

RT @P_Fiala: Na problémy, které způsobí služební zákon, jsme poukazovali už při jeho schvalování. Tehdy ANO většinu našich navrh… https://t.co/Gp2mzHWMY7

ODS

Na radnice patří silné osobnosti, které zvládnou vyřešit problémy měst a obcí. Můžete se spolehnout, že přesně takové osobnosti vyšleme na podzim do komunálních voleb. Alexandra Udženija: "Každý Pražák vidí, jak vážné jsou problémy v pražské dopravě. Vždyť ty permanentní zácpy, zavřené ulice nebo stanice metra, chaotické změny linek MHD a zřícené lávky a mosty na zhroucení zásadně snižují kvalitu života nás všech. A to přitom Praha není metropole nějaké rozvojové země po třiceti letech hospodářské krize. Jsme šestý nejbohatší region v EU, prakticky jedno z nejlepších míst k životu na světě. A ve vedení tu máme lidi, kteří nedokážou uhlídat už ani běžný provoz města." Přečtěte si celý rozhovor s Alexandra Udženija!

ODScz

RT @ZahradilJan: Newly elected @IDU_Secretariat Chairman (Canadian ex-PM @stephenharper) and one of his Vice-Chairmen (me) in Madrid… https://t.co/BBSnPp6JRq

ODS

ODS - Občanská demokratická strana sdílel(a) video uživatele Jan Zahradil.

ODScz

RT @jiri_nantl: Všude, kde jsem manažersky působil, pracoval jsem s lidmi, které jsem tam "zdědil". Nikdy jsem s tím neměl problém,… https://t.co/hb1X6V0EKK

Naši lidé