NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @jana_cernochova: A pokud se Vám bude líbit, Bratříčka a jeho produkci můžete podpořit i příspěvkem - více info na https://t.co/sXnzOL1QFZ.

ODScz

RT @jana_cernochova: Asi nejpříjemnější setkání tohoto týdne - rozhovor s @bratricek v jeho (garážovém) Prostoru. Začali jsme Afghánistá… https://t.co/1fRBuiYVJS

ODScz

https://t.co/Nuv5X1e9Nb Opravdu?! Mladým budeme nadělovat tenisky či iPody a státním úředníkům zaplatíme další dov… https://t.co/q6kT1UAgkE

ODS

A jak si vychutnáváte meloun v létě vy?

ODS

Je dobře, že vláda podpořila pomoc afghánským tlumočníkům i jejich rodinám. I když už mohla rozhodnout před půl rokem a nemusela Česká republika působit na naše zahraniční partnery jako země, která někoho využije a pak mu nepomůže. Poslechněte si Jana Černochová

RT @Vystrcil_Milos: https://t.co/gDiSgQdTHz

ODS

Jana Maláčová jezdí pár týdnů před volbami šikanovat podnikatele, aby vylepšila svoje PR. Tak Martin Kupka, Jan Skopeček a Jan Bauer - lídr SPOLU v Jihočeském kraji přišli zkontrolovat práci paní ministryně přímo na ministerstvo. A výsledek? Podívejte se sami, co měla ministryně udělat, ale nezvládla to. Penzijní reforma Dřívější odchod do důchodu pro náročné profese Reforma sociálních služeb Revize sociálních dávek tak, aby nebyly zneužívány Audit předražených informačních systémů Jana Maláčová by měla přestat otravovat normální lidi a radši řešit skutečné problémy.

ODScz

SPOLU jdeme pro první místo a na podzim dáme Česko dohromady! Děkujeme ️ https://t.co/F4oxLsrq4I

Naši lidé