NovinkyOS Praha 11

#ODS Praha 11 Živě

ODScz

RT @UdzenijaAlex: Společně s @ODS_Praha připravujeme silný program pro Fungující Prahu :) #FungujiciPraha #SpolecneNastartujemePrahu https://t.co/1flMHjYd84

ODS

Některé obce zoufale potřebují obchvat, jiné zase trápí nedostatek chodníků. Proto se v našem programu budeme důkladně věnovat tomu, jak potřebnou infrastrukturu vybudovat. Nezaměříme se ale jen na chodníky, parkoviště, silnice nebo cyklostezky. Chceme lidem nabídnout recept na výstavbu kvalitních veřejných prostor, kulturních zařízení a sportovišť na základě územních plánů pro kvalitní život. Samozřejmostí je pokrytí rychlým a dostupným internetem. Podělte se s námi o své podněty: https://www.ods.cz/volby2018/kvalitni-infrastruktura #rozumnareseni

ODScz

RT @ZahradilJan: .@ODS_Praha navrhuje, jak vyřešit pražské dopravní peklo. @filiphumplik #ZpovykaniPrazaciVoliODS https://t.co/QxPkUuOFEg

ODScz

RT @ZahradilJan: Tomáš @portlik zahajuje předvolební konferenci @ODS_Praha. #FungujiciPraha #SpolecneNastartujemePrahu… https://t.co/e7jUho5Bxn

ODScz

RT @StanislavBlaha: Pravice navrhla vyjmout neplátce DPH z EET. Na dnešním jednání rozpočtového výboru se tento návrh pokusila levice s… https://t.co/QrC2SngD4K

ODS

Hnutí ANO má v ruce klíče k demokratické vládě. Od začátku ale usiluje o vládu, která se bude opírat o komunisty a SPD. Do vlády chtějí vzít toho, kdo se prodá nejlevněji. To jsou fakta, všechno ostatní jsou jen mediální hry, které ANO hraje. 5 klíčů k demokratické vládě: - Vláda bez trestně stíhaných osob - Ministerstvo vnitra a spravedlnosti mimo kontrolu ANO - Nespolupráce s KSČM a SPD - Stabilita ústavy - Zachování nezávislosti veřejnoprávních médií

ODS

Petr Fiala jede za Vámi. Dejte nám vědět, co trápí Vaší obec nebo Vaše město: https://www.ods.cz/volby2018 #rozumnareseni #tvorimeprogram

ODScz

RT @Vystrcil_Milos: Dnešní TK senátorů ČSSD: "Kdyby v předsednictvu sociální demokracie o rozhodnutí obnovit s ANO jednání o vládě hla… https://t.co/wvu6aaHYx9

Naši lidé