#ODS Ústecký kraj Živě

ODS

ODS Ústecký kraj sdílel(a) odkaz.

ODS

ODS Ústecký kraj sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

Alexandr Vondra: Politiky dnes nahrazují boxeři, komedianti a kašpaři Po loňském osmičkovém roce čeká Česko i letos řada kulatých či půlkulatých výročí – třicet let od sametové revoluce, dvacet let v NATO, patnáct let v EU a deset let od českého předsednictví tehdejší sedmadvacítce. Diplomat, disident, jeden z mluvčích Charty 77, bývalý šéf rezortu obrany a exministr pro evropské záležitosti Alexandr Vondra má něco společného se všemi. Více na https://www.e15.cz/rozhovory/alexandr-vondra-politiky-dnes-nahrazuji-boxeri-komedianti-a-kaspari-1355019?fbclid=IwAR39CY60FeuzlyaJSxZE2-vaj92r-WWEXD0i-iEonY8nlR3w-TnKvpH8CyY https://www.e15.cz/rozhovory/alexandr-vondra-politiky-dnes-nahrazuji-boxeri-komedianti-a-kaspari-1355019?fbclid=IwAR39CY60FeuzlyaJSxZE2-vaj92r-WWEXD0i-iEonY8nlR3w-TnKvpH8CyY

ODS

Novoroční projev předsedy Senátu Parlamentu ČR Jaroslava Kubery: "..... Chovejme se k ostatním lidem tak, jak bychom chtěli, aby se oni chovali k nám. Hledejme to, co nás spojuje, i když je to někdy těžké. Žijme podle hesla "Žít a nechat žít" a s vědomím, že slušnost není slabost. Přeji Vám vše dobré v roce 2019. Dobrý den."

ODS

ODS Ústecký kraj sdílel(a) příspěvek uživatele Město Louny.

ODS

ODS Ústecký kraj sdílel(a) příspěvek uživatele Hynek Hanza - primátor města Teplice.

ODS

ODS Ústecký kraj sdílel(a) příspěvek uživatele MS ODS Žatec.

Naši lidé