#ODS Praha 5 Živě

ODS

Nadále stojíme za ZŠ Pod Žvahovem. Přečtěte si vyjádření Spolek rodičů a přátel ZŠ Žvahov, z.s. k aktuálnímu dění.

ODS

Radní pro územní rozvoj Zdeněk Doležal v rozhovoru pro PRAHA TV o budoucí výstavbě na Praze 5.

ODS

Přinášíme dobrou zprávu. :) Dojde k posílení autobusové linky 137 už po jarních prázdninách. Více v komentáři našeho radního pro dopravu Jan Panenka.

ODS

ODS Praha 5 sdílel(a) příspěvek uživatele Praha 5 - oficiální stránky.

ODS

Přečtěte si rozhovor s Zdeněk Zajíček o digitalizaci stavebního řízení. V rozhovoru popisuje, jak by digitální technická mapa mohla stavební řízení zjednodušit.

ODS

Náš radní pro kulturu Lukáš Herold se zúčastnil galakoncertu vítězů 12. ročníku soutěže „Talent Prahy 5“. "Od dětství jsem žil hudbou a sám jsem hrál, ale nikdy jsem si nezahrál s tak uznávaným ochestrem. Proto jsem rád, že Talent Prahy 5 máme a mám radost, že si mladí a talentovaní lidé z Prahy 5 mohou zahrát pod taktovkou pana Svárovského a mohou svůj talent i nadále rozvíjet!“ Založení soutěže před několika lety sám inicioval a v přiloženém videu se můžete podívat, jak koncert probíhal

ODS

Naše paní místostarostka Renáta Zajíčková přibližuje, jaké kroky v resortu školství začíná realizovat. :)

ODS

ODS Praha 5 sdílel(a) příspěvek uživatele Renáta Zajíčková.

Naši lidé