#ODS Praha 5 Živě

ODS

ODS Praha 5 je spolu s uživatelem Zdeněk Doležal a dalšími (4).

ODS

ODS Praha 5 je v Zahrada Kinských.

ODS

Lukáš Herold: „Jsem rád, že se nám podařilo do programového prohlášení vetknout všechny významné projekty, na kterých jsme pracovali v uplynulém období. Dále se pokračuje na vybudování domů s pečovatelskou službou v Hlubočepech a na Poštovce jako splacení dluhu, který máme vůči našim seniorům, pokračuje se v rozšíření ZŠ Drtinova o budovu bývalého Rakouského gymnázia a v dalších investicích do našich škol a školek. Připravuje se revitalizace fotbalového hřiště v Hlubočepech, velké investiční akce čekají domy městské části (tzv. domy města Košíř, budova úřadu na nám. 14. října atd.)." Více o investicích naleznete v článku našeho radního pro kulturu článku.

ODS

ODS Praha 5 sdílel(a) příspěvek.

ODS

Když už dnes venku prší, tak mrkněte dnes na Otázky Václava Moravce. Bude tam náš poslanec Zbyněk Stanjura.

ODS

ODS Praha 5 je s uživateli Lukáš Herold a Lukáš Herold v místě Smíchovská Náplavka.

ODS

Renáta Zajíčková: „Na podzim nabude účinnosti další novela vyhlášky o inkluzi (za poslední tři roky již čtvrtá). V současné době je novela projednávána Legislativní radou vlády. Dle mého názoru do problematiky nevnese nic závratného, pouze dozná kosmetických změn (například v terminologii či lhůtách)." Více k tématu inkluze najdete v nejnovějším článku naší I. místostarostky.

ODS

Nad slavnostním otevřením Kulturního centra v nově zrekonstruované budově v Záhorského ulici na Barrandově převzal záštitu radní Zdeněk Doležal, který se na vzniku kulturního centra podílel od samého počátku. „Objekt bývalé mateřské školy v Záhorského ulici byl dlouho nevyužitý a chátral. Při přípravě rekonstrukce jsme se soustředili na využití, které Barrandovu chybělo. A tak vznikl plán vytvoření centra, v kterém bude multifunkční sál pro pořádání kulturních a společenských akcí, kavárna s terasou u dětského hřiště, dětská skupina a prostory pro spolky, které se na Barrandově dlouhodobě věnují dětem a mládeži, ovšem v nevyhovujících prostorách. Byla to dlouhá cesta, ale výsledek stojí za to. Slavnostní otevření Kulturního centra přilákalo plno dětí a rodičů, kterým bude nová budova sloužit. Barrandov se dočkal tolik potřebného centra, tak ať dlouho slouží dětem, rodičům i seniorům.“ A co najdete v novém kulturním centru? Podívejte se na webové stránky: https://zahorskeho.webnode.cz/co-tu-najdete/

Naši lidé