#ODS Praha 5 Živě

ODS

Druhé místo v Národní soutěži muzeí Gloria musaealis v kategorii „Muzejní počin roku 2018“ obsadilo Portheimka Museum skla / Glass Museum. Ve čtvrtek 16. května 2019 se v Historické budově Národního muzea uskutečnilo přátelské setkání u příležitosti předávání Cen Gloria musaealis. Lukáš Herold:„Mé rozhodnutí svěřit Portheimku odborníkům se ukázalo jako správné. Radnice by neměla dělat kulturu sama, ale ve spolupráci s těmi, kteří jí opravdu rozumějí. Jsem pyšný, že se podařilo dosáhnout takového úspěchu.“

ODS

V prostorách Malé Galerie na radnici MČ Prahy 5 máte možnost až do 28. června přijít a podívat se na výstavu k výstavbě nového dopravního terminálu na Smíchově. Slavnostního zahájení se zúčastnili i radní pro dopravu Jan Panenka a radní pro územní rozvoj Zdeněk Doležal. "Včera proběhlo v Malé galerii budovy radnice Prahy 5 slavnostní zahájení výstavy projektu „TERMINÁL SMÍCHOV“, vize proměny Smíchovského nádraží a náměstí Na Knížecí. Hlavním cílem výstavy a dnešní prezentace bylo seznámit media a veřejnost s připravovanou proměnou nádraží na Smíchově. Nejmodernější terminál, který spojí veškeré dopravní uzly na Smíchově, vyroste právě v místech nynějšího nádraží. Tento projekt vznikal v úzké synergii všech zúčastněných stran – IPR, ROPID, DP, Sekyra Group, SŽDC, ČD, TSK, HHMP, A69-architekti i MČ Praha 5,” uvedl k zahájení pan Panenka.

ODS

Radní pro oblast územního rozvoje Zdeněk Doležal se dnes zúčastnil slavnostního poklepání na základní kámen rezidenčního projektu top rezidence POMEZÍ. Zdeněk Doležal:„Jsem rád, že společnost KKCG Real Estate při přípravě projektu spolupracovala s MČ Praha 5 a našla shodu o podobě projektu i s místními občany. Je to základem kvalitního rozvoje městské části.“

ODS

Dnes v Radotíně. I přes nepříznivé počasí.

ODS

ODS Praha 5 je spolu s uživatelem Jakub Blazek a dalšími (2).

ODS

ODS Praha 5 je v Tilleho Náměstí Barrandov.

ODS

Radnice Prahy 5 plánuje vytvořit strategický dokument s názvem „Dlouhodobá strategie rozvoje školství v Praze 5“, a proto naše I. místostarostka Renáta Zajíčková se rozhodla iniciovat realizaci SWOT analýzy mateřských a základních škol. Více o SWOT analýze se dočtete v článku naší I. místostarostky.

ODS

ODS Praha 5 je spolu s uživatelem Zdeněk Doležal a dalšími (2 dalšími) ve městě Praha 5.

Naši lidé