NovinkyOS Praha 5

#ODS Praha 5 Živě

ODS

„Došlo k ujasnění zásadní spolupráce s vybraným developerem v podobě parametrů projektu. Podařilo se například vyřešit majetkové poměry a scelit pozemky v centrální části,“ napsal starosta Karel Hanzlík (ODS) v Novinách Prahy 16. Radotín se tak konečně dočká nového náměstí místo výtopny.

ODS

Jednou částí komplexního řešení je přenastavení parkovacích zón v celé Praze. Tento nový systém celoměstského parkování musí vzniknout za účasti hlavního města a všech městských částí. Změna musí jednoznačně zvýhodnit obyvatele metropole, kteří zde trvale žijí a pracují.

ODS

ODS Praha 5 aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Člověk, který problematiku školství jen trošku zná, musí jednoznačně tento nesmysl odmítnout. Proč kamerový systém do škol nepatří? Přečtěte si argumenty kandidátky na starostku Prahy 5 Renáty Zajíčkové, která mimo jiné vidí problém v tom, že by se jednalo o obrovský zásah do osobní svobody jedince.

ODS

V úterý 11. září od 15:00 se s vámi potkáme U Santošky, ve středu 12. září odpoledne na Andělu, ve čtvrtek v Motole a v pátek v ulici Plzeňská. Máte otázky nebo návrhy, co by se u nás na Pětce mělo zlepšit? Rádi s vámi budeme diskutovat o tom, co vás zajímá nebo trápí!

ODS

ODS Praha 5 aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

ODS Praha 5 přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

Máte pro nás otázky, na které chcete odpovědět? Přijďte za námi na kontaktní kampaň! Termíny a místa setkání v nejbližších dnech najdete zde: https://bit.ly/2oEla9S

Naši lidé