NovinkyOS Praha 5

#ODS Praha 5 Živě

ODS

Jan Panenka: „Magistrát hlavního města Prahy by měl v první řadě vyřešit spalovací motory lodí na Vltavě. Tyto lodě se starými motory jsou bez jakékoli kontroly. Dle průzkumu ČVUT jsou hlavními znečišťovateli ovzduší v Praze právě tyto plavidla.“

ODS

Městská část Praha 5 již druhým rokem podporuje Venkovní kruhové tréninky, které probíhají zdarma pro občany Prahy 5. Tréninků se pravidelně účastní i náš radní pro dopravu. Jan Panenka: „V době, kdy každý vysedává hodiny u klávesnice, se současná generace dost často potýká s nadváhou. Každý možnost pohybu je velice potřebná pro naše tělo. Praha 5 ráda podpořila sportovní pohybové aktivity v podobě kruhových tréninků, které příjemnou společenskou formou oslovují veřejnost. Já sám na sobě cítím potřebu se účastnit podobných aktivit celý rok. Úterní večer, i přes velké vedro nebyl výjimkou. Pěkně jsem si ho užil a už se těším na další trénink."

ODS

Petr Fiala: „Dostali jsme se do situace, kdy ministra už více než měsíc neumí vyměnit ani strana, která ho nominovala a nejnověji už ani premiér, jehož vlády je členem." Podívejte se na nejnovější rozhovor s naším předsedou.

ODS

Naše I. místostarostka Renáta Zajíčková poskytla rozhovor pro Pražský patriot o dokumentu zabývajícím se demografickým vývojem a jeho vlivem na školství.

ODS

Vyšel nový školní zpravodaj Páťák pro Prahu 5! Renáta Zajíčková: „Často se ke mně dostalo postesknutí, že školy mají malý prostor v radničních médiích a obtížně tak prezentují své nabídky a možnosti k rodičům. Proto jsme se rozhodli vytvořit pro ně samostatný prostor, protože témat je skutečně hodně. A potvrzuje to i první číslo Páťáka, na jehož vzniku se podílely všechny naše školy, ale i žáci a rodiče. A právě to vzájemné propojení mě osobně mimořádně těší.“ Nový časopis si můžete přečíst zde: https://www.zpravodajpatak.cz/

Naši lidé