#ODS Praha 5 Živě

ODS

Komunální volby ukázaly, že ODS je i nadále silnou politickou stranou. V komunálních volbách získala v naší městské části téměř 17% voličských hlasů, a skončila tak na krásném druhém místě. Tyto výsledky ji vynesly do koalice tvořenou Českou pirátskou stranou se stranou SNOP 5 a politickým hnutím ANO 2011. /více v článku/

ODS

ODS Praha 5 je spolu s uživatelem Lukáš Herold a dalšími (2 dalšími) ve městě Praha 5.

ODS

ODS Praha 5 je spolu s uživatelem Mohsen Alloh Prague a dalšími (5).

ODS

ODS Praha 5 aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Připomenutí naší předvolební akce na Andělu, které se kromě ODS Praha 5 zúčastnili také kandidáti ODS do zastupitelstev ostatních městských částí i Prahy. Teď už zbývá jen to nejdůležitější - určitě přijďte 5. a 6. října k volbám!

ODS

"Úsměv na tváři majiteli domu nelegální graffiti obvykle nevykouzlí. Prahu 5 chceme mít krásnou a všem nám vadí, když někdo ničí fasády. Proto jsme se rozhodli, že opatříme antigraffiti nátěrem i domy soukromníků," říká zástupce starosty Pětky a náš kandidát Lukáš Herold.

ODS

ODS Praha 5 přidal(a) 31 nových fotek — s uživatelem Renáta Zajíčková a dalšími (2) ve městě Praha 5.

ODS

ODS Praha 5 přidal(a) 22 nových fotek — s uživatelem Renáta Zajíčková a dalšími (2) ve městě Praha 5.

Naši lidé