NovinkyOS Praha 5

#ODS Praha 5 Živě

ODS

Petr Fiala: „Dostali jsme se do situace, kdy ministra už více než měsíc neumí vyměnit ani strana, která ho nominovala a nejnověji už ani premiér, jehož vlády je členem." Podívejte se na nejnovější rozhovor s naším předsedou.

ODS

Naše I. místostarostka Renáta Zajíčková poskytla rozhovor pro Pražský patriot o dokumentu zabývajícím se demografickým vývojem a jeho vlivem na školství.

ODS

Vyšel nový školní zpravodaj Páťák pro Prahu 5! Renáta Zajíčková: „Často se ke mně dostalo postesknutí, že školy mají malý prostor v radničních médiích a obtížně tak prezentují své nabídky a možnosti k rodičům. Proto jsme se rozhodli vytvořit pro ně samostatný prostor, protože témat je skutečně hodně. A potvrzuje to i první číslo Páťáka, na jehož vzniku se podílely všechny naše školy, ale i žáci a rodiče. A právě to vzájemné propojení mě osobně mimořádně těší.“ Nový časopis si můžete přečíst zde: https://www.zpravodajpatak.cz/

ODS

ODS Praha 5 je spolu s uživatelem Vladan Brenčič.

ODS

ODS Praha 5 je spolu s uživatelem Zdeněk Doležal a dalšími (4).

Naši lidé