#ODS Zlínský kraj Živě

ODS

Včera se stal šéfem komise pro dohled nad GIBS člen ANO Jan Mašek. Připomeňme si společně jedno ze stěžejních předvolebních hesel ANO.

ODS

Stanislav Blaha: Jestli Andrej Babiš opravdu někde ve strožoku našel 160 miliard, navrhuji mu vyplatit řádné nálezné. Z toho si doma na Slovensku postaví nové Čapí hnízdo, koupí zámek a ještě vrátí těch 50 milionů. My ostatní si rozdělíme zbytek a budeme na Andreje s láskou vzpomínat. https://blaha.blog.respekt.cz/160-miliard-ve-strozoku/

ODS

Dnes jsme oficiálně představili čtyři okruhy témat, se kterými půjdeme do podzimních komunálních voleb. Ve Zlínském kraji máme v současnosti přes 160 zastupitelů, to je dobrý základ. Naším cílem je po podzimních volbách zasednout v koaličních vládách všech velkých měst, navýšit počet starostů a místostarostů a celkově mít ve Zlínském kraji přes 200 obecních zastupitelů.

ODS

Zlínští občanští demokraté v doplňovacích volbách do Senátu ve Zlíně podpoří Miroslava Adámka. "Naším prvořadým cílem je zabránit posilování levice v Senátu, ale také nedopustit, aby Senát ovládli zástupci extremistických stran, které jsou momentálně po boku ANO součástí neoficiální vládní koalice. Nechceme tedy tříštit pravicové síly v regionu a snižovat tak šanci na úspěch. ODS v senátním obvodu 78 nebude stavět vlastního kandidáta, ale podpoří kandidáta, kterého do doplňovacích voleb vysílá hnutí STAN, zlínského primátora pana Miroslava Adámka, který je v našem kraji skutečnou osobností a má velké šance na úspěch. Jsem velmi rád, že se dohoda pravicových stran podařila,” vysvětluje rozhodnutí předseda zlínské ODS Stanislav Blaha.

ODS

ODS, například perem Hany Skácalové z Valašského Meziříčí, musí někdy svádět naprosto absurdní boje. Zvykli jsme si na obviňování a podpásové útoky. Smířili jsme se s tím, že platíme politickou daň i za chyby jiných. Sáhli jsme si na dno; více než polovina našich bývalých členů dnes tvoří jádro jiných politických stran. Ovšem abychom byli veřejně napadáni za to, že neorganizujeme spontánní občanské protesty, to tady ještě nebylo. Děkujeme valašskomeziříčské ODS za otevření nových politických obzorů. Tak schválně - za co dalšího ještě ODS bude odpovědná? Jenom aby nakonec neprasklo, že se ve stranických sekretariátech ODS vařil novičok...

ODS

ODS Zlínský kraj vytvořil(a) anketu.

ODS

Hana Skácalová, zastupitelka za ODS ve Valašském Meziříčí, hájí práva podnikatelů proti omezujícím nařízení stávající vládní koalice. V podzimních komunálních volbách se pokusí vytáhnout občanské demokraty do vedení města.

ODS

K dnešní inauguraci pana prezidenta:

Naši lidé