#ODS Zlínský kraj Živě

ODS

ODS Zlínský kraj je spolu s uživatelem Lukáš Seibert a dalšími (3).

ODS

ODS Zlínský kraj sdílel(a) živé vysílání.

ODS

Občanští demokraté včera (12.5.2019) představili video, kterým chtějí upozornit na rozporuplná vyjádření premiéra Andreje Babiše, na jeho střet zájmu a manipulativní přístup v politice. Video je zároveň výzvou všem občanům, aby přišli k volbám do Evropského parlamentu. Ty totiž podle ODS nebudou pouze o tom, kdo bude příštích pět let hájit zájmy České republiky, ale i o tom, jak občané vnímají současnou politickou situaci v České republice. ODS ve videu připomněla, že premiér Babiš od svého vstupu do politiky neustále proti něčemu a za něco bojuje. Bohužel jen slovy, ne činy. Když začínala v roce 2015 uprchlická krize, tak proti ní nevystupoval, ale chtěl uprchlíky „obsazovat pozice pomocných dělníků“. Až poté „otočil“ a stal se verbálně největším bojovníkem proti uprchlíkům. Rád se např. ohání tím, že „zrušil kvóty“, které však v té době již byly politicky mrtvé. Před volbami do Evropského parlamentu se z něho stal velký bojovník proti suchu, které devastuje českou krajinu, či proti dvojí kvalitě potravin. Paradoxem je, že jeho „bývalá firma“ je jedním z největších ničitelů českého venkova a producentem nekvalitních potravin. Premiér se také rád stylizuje do toho, že v Bruselu bojuje za zájmy ČR. Výsledkem tohoto boje ale například je, že když došlo k zastavení proplácení evropských dotací jeho "bývalé" firmě, nechá si je dál proplácet z českých zdrojů. Občanští demokraté vyzývají občany, aby dali ve volbách jasně najevo, že jim situace není lhostejná a ukázali, že už toho mají dost.

ODS

ODS Zlínský kraj je spolu s uživateli Renata Svatošová a Štěpán Slovák.

ODS

Komentovat věci s nadhledem a vtipem lze pouze do okamžiku, kdy událost sama je tak bizarní a směšná, že ji prostě nelze přebít komentářem. Jaroslava Pokorná Jermanová je od dnešního dne novou základní jednotkou politické satiry. Vychází z teorie, že na začátku je potřeba ze sebe udělat maximální blbku, aby se to pak mohlo už jenom zlepšovat. No, je to odvážný plán. Zatím pořád - neúspěšně - hledá svoje dno.

Naši lidé