NovinkyOS Praha 4

#ODS Praha 4 Živě

ODS

ODS Praha 4 sdílel(a) video uživatele Jaroslav Míth.

ODS

Marek Benda: A kdo by měl zájem o nahlédnutí do podané novely "Protikuřáckého" zákona, uveřejnil jsem ji na svých WWW stránkách, případně odkaz na stažení ze stránek PSP ČR.

ODS

Jaroslav Míth: Žijeme ještě stále v právním státě, kde platí zákony pro všechny? Nebo existují skupiny lidí, které zákony dodržovat nemusí, a nenesou za své jednání žádnou odpovědnost? Nejenom tyto dvě otázky se mi honí hlavou, když čtu o další.

ODS

ODS Praha 4 sdílel(a) příspěvek uživatele Marek Benda.

ODS

ODS Praha 4 sdílel(a) příspěvek uživatele Marek Benda.

ODS

Marek Benda: Když někdo vypadá jako komunista, kejhá jako komunista a hlasuje s komunistama, tak je to...?

ODS

ODS Praha 4 přidal(a) 7 nových fotek.

ODS

Vybrané body z jednání Rady městské části Praha 4 ze dne 31.1.2018 z pohledu Klubu ODS Rada měla na programu celkem 50 bodů. Často šlo o běžné majetkoprávní úkony (pronájmy bytů a nebytových prostor, dílčí změny nájemních smluv, uzavírání splátkových dohod a další řešení pohledávek, zveřejnění záměru prodeje bytů, prodeje zastavěných pozemků, dílčí změny dodavatelských smluv apod.) Ze zajímavějších bodů a bodů předkládaných našimi členy rady vybíráme : • Schválili jsme rozpočtová opatření za prosinec 2017. Mimo jiné dojde k navýšení rozpočtu o dotace z Magistrátu pro naše MŠ a ZŠ na základě úspěšně podaných žádostí v rámci projektu Šablony. Tentokrát jde o 1,7 mil Kč pro MŠ Spořilovská – Jihozápadní, ZŠ Na Chodovci, MŠ K Podjezdu, ZŠ a MŠ Ohradní, ZŠ Školní a MŠ Svojšovická • Předložili jsme Magistrátu žádosti o investiční dotace z rezervy určené pro městské části. Jde o akce Koupaliště Lhotka II.etapa, ZŠ Bítovská – výstavby tělocvičny, Branická 65 – denní stacionář, Štúrova 541/

Naši lidé