NovinkyOS Praha 4

#ODS Praha 4 Živě

ODS

DĚKUJEME VÁM ZA PODPORU. Všem, kteří dali o víkendu ve volbách na Čtyřce hlas našemu týmu ODS, moc děkujeme za důvěru. Díky Vám jsme nakonec skončili v cílové pásce na skvělém druhém místě. To nám nyní dává silný mandát pro jednání o podobě vedení Čtyřky. Držte nám palce.

ODS

Přijďte 5. a 6. října k volbám a pamatujte na to, že jeden křížek nám stačí! A náš kandidát na starostu Čtyřky a starosta Sokola Podolí Jaroslav Míth dodává po sokolsku - Nazdar!

ODS

Další překážky dopravní situaci nezlepší a další semafory počet aut opravdu nezmenší. Řešení pro ulici 5. května musí být mnohem komplexnější.

ODS

Minulý týden náš kandidát na starostu Jaroslav Míth spolu s BESIPEM a Městskou policií slavnostně otevřeli nové dopravní hřiště Prahy 4 u ZŠ Plamínková, kde bude probíhat dopravní výuka našich škol. Nové hřiště je v blízkosti metra a co nejvíce středu Prahy 4, aby bylo ideálně dostupné pro všechny školy ze Čtyřky.

ODS Praha 4 je v Anděl.

ODS

ODS Praha 4 aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Náš kandidát na starostu Čtyřky Jaroslav Míth je už pět let starostou Sokola Podolí. Sokolské hodnoty by určitě prospěly i naší radnici. K tomu ale potřebujeme vaši podporu - pojďte 5. a 6. října k volbám!

ODS

Budou tu lavičky, místo pro pétanque, různě upravená oddychová zákoutí a také cvičící prvky. Ty budou orientované na seniory, kteří chtějí aktivně sportovat. To znamená, že asi neuspokojí mladé kulturisty, ale jsou to zařízení určená k protahování a mírnému posilovacímu cvičení. Samozřejmě je ale může využívat kdokoliv,“ vysvětluje místostarosta Prahy 4 za ODS Zdeněk Kovařík

Naši lidé