NovinkyOS Praha 15

#ODS Praha 15 Živě

ODS

ODS Praha 15 sdílel(a) příspěvek uživatele ODS Říčany.

ODS

ODS Praha 15 sdílel(a) příspěvek uživatele Fungující Praha.

ODS

ODS Praha 15 sdílel(a) odkaz.

ODS

ODS Praha 15 sdílel(a) fotku uživatele Jiří Kozák - kandidát do Senátu na Benešovsku, Praze-východ a západ.

ODS

ODS Praha 15 sdílel(a) příspěvek uživatele ODS Praha.

ODS

Už za malou chvíli začne přímý přenos ze společného jednání k návrhu Územního plánu hl. m. Prahy (Metropolitní plán). Přímý přenos můžete sledovat zde: http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/budoucnost_mesta/primy_prenos/index.html

ODS

V úterý 26. června budou Pražské vodovody a kanalizace (PVK) provádět údržbu vodovodního řadu v Hostivaři. Výluka bude na odměrných místech v ulici Sodomkova od době od 8:00 do 13:00 hodin. Ve středu 27. června pak bude probíhat údržba v rámci ulic Strašnická a Záveská a to v čase od 8:00 do 15:00 hodin. Převzato z www.pvk.cz