11. listopadu 2019

Pražská ODS si zvolila nové vedení, dál ji povede Portlík. Nominaci do vedení ODS dostali Petr Fiala a Alexandra Udženija.

Dnes proběhl regionální sněm pražské ODS, který zvolil nové vedení do roku 2021. Pozici předsedy obhájil Tomáš Portlík. Novou tváří v pětičlenném předsednictvu je místostarosta Prahy 6 Jakub Stárek.

V Praze jsme vyhráli magistrátní volby, obhájili jsme vedení většiny radnic a celkově v Praze ODS posílila. Potvrzuje se, že ODS je v hlavním městě pro voliče silná značka. V nejbližší době čeká ODS v Praze souboj o senát a důležité volby do Sněmovny, které rozhodnou o osudu této země. Proto jsem rád, že mi členové ODS v Praze zvolili silný tým, se kterým představíme pro Pražany skutečnou alternativu k současné polokomunistické vládě.“ Řekl znovuzvolený předseda pražské ODS, Tomáš Portlík

Do předsednictva ODS Praha byli na období 2019-2021 zvoleni:

Tomáš Portlík, předseda RS ODS Praha

Jiří Zajac, 1. místopředseda RS ODS Praha

Jakub Stárek, místopředseda RS ODS Praha

Vojtěch Kos, místopředseda RS ODS Praha

Jaroslav Míth, místopředseda RS ODS Praha

Na regionálním sněmu také získali nominaci do vedení ODS na lednový kongres Petr Fiala na předsedu ODS, Alexandra Udženija na 1. místopředsedkyni ODS a na pozice místopředsedů Martin Kupka, Martin Baxa, Miloš Vystrčil a Alexandr Vondra.

Štítky:
tisková zpráva