9. září 2018

Klasické popelnice? Ani omylem…

Jedna z mých priorit je čistota ulic. Přesněji řečeno, čistota v místech, kde dennodenně vyhazujeme a zároveň třídíme svůj odpad.

Nebudeme si nic nalhávat, odpadu naše společnost produkuje opravdu hodně a není v silách mých, ani vašich tomu zabránit. Prostě to tak je, a pokud se nezmění systém, který aktuálně nutí výrobce i prodejce všechno balit do nesmyslných obalů, musíme to přijmout.

Co však v našich společných silách je, jakým způsobem se daného odpadu zbavíme. Ano, chce se vám říct…“Prostě ho vyhodíme do popelnice“…No jasně, ale do jaké? Té, co stojí na povrchu a hyzdí své okolí, nebo do té, co se skrývá v podzemí?

Za mě osobně raději do podzemního kontejneru, který nepůsobí nevzhledně a nepřitahuje pozornost bezdomovců. O dalších výhodách nemluvě; šetří místo, obyvatelům nepřekážejí, nenarušují charakter okolí a v neposlední řadě nehrozí jejich devastace výtržníky.

Takže proč to neudělat lépe? Pokud se i Vám hnusí bordel kolem popelnic, tak jako mně, pojďte nás podpořit svým hlasem a uvidíte, že to za to stálo.

 

#pojďme to společně změnit #ODS

Jakub Chromý

člen Oblastní rady ODS Praha 5
člen místní rady Košíře-Motol
kandidát ODS do ZMČ Praha 5

Štítky:
komentář