Mgr. Lenka Raadová, MBA

Mírové náměstí 1
432 01  Kadaň
ČR

Životopis

Kadaň je srdcovka. S naším městem jsem spojená od dětství, kdy, byť pocházím z nedalekých Radonic, jsem pravidelně od tří let dojížděla do Kadaně za kulturou a vzděláním. Hodiny baletu, hudební škola, místní gymnázium. Po absolvování vysoké školy jsem vůbec nepochybovala o tom, kde chci zakotvit, Kadaň byla jasná volba. Třináct let jsem učila na kadaňské průmyslové škole, od roku 2000 působím jako ředitelka Městské správy sociálních služeb Kadaň a starám se, aby naši senioři měli ty nejlepší podmínky a možnosti pro důstojné stáří. Společně s celým týmem našich zaměstnanců se nám daří, letos jsme obhájili nejvyšší ocenění ve značce kvality, pět hvězdiček, a patříme mezi nejkvalitnější zařízení v ČR.

 

Nikdy, ani na okamžik, jsem nepřemýšlela o tom, že bych žila někde jinde. Mám ráda cestování, objevování nových míst, jak u nás, tak v cizině, dívám se v jiných městech „jak to dělají“ a pokaždé se vracím s láskou domů. Kadaň miluji, neustále mne překvapuje, jak je krásná.

 

Mým velikým koníčkem jsou zvířata a příroda, proto jsem se před lety rozhodla, nepodílet se na ničení krás naší planety a na utrpení zvířat a stala se vegetariánkou. Ochraně zvířat se věnuji, jak mohu. Jsem členka sdružení Russell Rescue, které navrací nalezené, nechtěné, týrané psy zpátky do života a hledá jim láskyplné majitele. Sama vlastním dva „ruslíky“ a můj podpis nechybí pod žádnou peticí na ochranu zvířat. Materiálně i finančně podporuji útulky pro psy i kočky. Mým cílem je prosadit zákaz zneužívání zvířat v cirkusech a množírnách.