Ing. arch. Patrik Murín

Povolání: vývojář
*1987

Přispět na kampaň

Politická příslušnost: ODS

Životopis

Po absolvování oboru Architektura a stavitelství na VŠB-TUO jsem nastoupil jako projektant pro českou firmu působící v Německu a začal jsem objevovat svět. V současnosti působím v mezinárodní firmě, kde mám na starost vývojový tým.Díky dlouhodobým pracovním pobytům například v Hamburku, Mnichově, Berlíně, Dortmundu, Londýně a nejaktuálněji v Praze jsem získal zkušenosti, které bych chtěl uplatnit při rozvoji Frýdku-Místku. Mou vášní je fotbal a studium kosmologie.

Už na škole nás učili, že při rozvoji území jsou důležité širší vztahy mezi jednotlivými stavbami. Je jistě pozitivní, že město velikosti Frýdku-Místku má městského architekta a vznikají i některé kvalitní realizace staveb či jejich studie. Bohužel často chybějí návaznosti, a proto bych se rád zasadil o vznik kvalitní URBANISTICKÉ KONCEPCE.

Jak důležitá je KOORDINACE PŘI PROVÁDĚNÍ DOPRAVNÍCH STAVEB jsme si letos mohli naplno vyzkoušet. Město má sice limitované možnosti, jak vstoupit do stavebního řízení, včasná komunikace s ostatními účastníky řízení by však mohla vyřešit mnoho nepříjemností. V rámci zdravého životního stylu chci nadále podporovat jednu z našich dlouhodobých priorit - VYTVOŘENÍ RELAXAČNÍ ZÓNY PODÉL OSTRAVICE.