1. srpna 2013

Seniory na Písečné navštívili zástupci z místního sdružení

Pracovníci Sociálních služeb v Chomutově pod vedením paní ředitelky Aleny Tölgové uspořádali jako každý rok zahradní slavnost. Seniory byli navštívit také předseda místního sdružení ODS a 1. náměstek primátora města Chomutov Jan Řehák a zastupitel města Chomutova Pavel K. Markvart.

     Na slavnosti nechybělo dobré jídlo, pití, k tanci a poslechu hrál orchestr Milana Baranijaka a senioři byli potěšeni programem se cvičenými pejsky. K dobré náladě přispělo krásné slunečné počasí a dar od města, kterým byl gramofon, na kterém si obyvatelé domova mohou přehrávat desky, neboť mají velkou sbírku gramofonových desek. 

     Letošního jubilejního desátého ročníku se tradičně zúčastnili nejen senioři z domova, ale také děti a handicapovaní ze stacionáře. „Přijít při této milé příležitosti je pro nás každoročně velkým svátkem. V domově máte díky bohatému programu spoustu zábavy a společenských kontaktů,“ řekl náměstek primátora Jan Řehák. „Letní slavnost je takovým symbolickým vyvrcholením sezóny. Zaměstnanci, klienti i jejich přátelé se každoročně těší na příjemné neformální setkání,“ dodala ředitelka Sociálních služeb Chomutov Alena Tölgová.

 

Štítky:
tisková zpráva