NovinkyOS Ústí nad Labem

#ODS Ústí nad Labem Živě

ODS

Zastupitelé ODS s koaličními partnery schválili významný dokument SUMF, tj. strategický rámec udržitelné městské mobility. Tento dokument vlastně představuje plán rozvoje systému hromadné dopravy s důrazem na její bezpečnost, ekologičnost, kvalitu a ekonomičnost. Vypracování dokumentu SUMF je nutná podmínka pro čerpání dotací z EU pro města nad 50 tisíc obyvatel. Máme ze schválení radost , kvalita hromadné dopravy se nikdy nemůže zvýšit bez zajištěné politické podpory!!! (foto: Dopravní podnik Ústí nad Labem, a.s.)

ODS

ODS Ústí nad Labem sdílel(a) album.

ODS

Právě probíhá Veřejné projednání Strategie rozvoje města Ústí nad Labem. Občané měli možnost minulý měsíc reagovat, co jim ve městě chybí nebo co by chtěli napravit. Náměstek primátora města Ústí nad Labem Pavel Tošovský (ODS) k tomu dodává: "Nechceme nastartovat Ústí bez občanů. Přijďte se přesvědčit, že bez vás to nepůjde."

ODS

Ve čtvrtek 22.3. proběhla v Hraničáři debata k aktuální politické situaci a různým tématům důležitým pro Ústí. Záznam podstatné části diskuze najdete zde: https://www.facebook.com/hranicarusti.cz/videos/1118433791673514/UzpfSTIzODUxMzA2NjgzMzU1NTozMDI3MjAzOTcwNzk0ODg/ Za koalici se zúčastnili náměstek primátora Pavel Tošovský (ODS) a radní města poslankyně parlamentu Eva Fialová (ANO), za opozici Pavel Vodseďálek (KSČM), Martin Krsek (PRO!Ústí) a Yveta Tomková (Vaše Ústí).

ODS

7. března vzpomnělo vedení města položením květin u pomníku TGM 169 let od narození našeho prvního prezidenta. Náměstek primátora Pavel Tošovský k tomu říká: „T. G. Masaryka považuji za nejvýznamnějšího českého politika. Líbí se mi jeho životopis a mám rád i jeho citáty. Jeden krátký připomenu: ‚Člověk mnoho vydrží, má-li cíl‘. A já přeji všem, aby měli v životě cíl, pro který stojí za to žít a někdy třeba i něco obětovat“.

ODS

ODS Ústí nad Labem sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Ústí nad Labem sdílel(a) vlastní příspěvek.

ODS

Stává se Ústí ghettem? Pavel Tošovský, náměstek primátora města Ústí nad Labem: "Hodně vzruchu mezi novináři i ústeckými obyvateli přineslo vyhlášení bezdoplatkové zóny na celém území našeho města. Objevily se dokonce i komentáře, že „Ústí se stává největším ghettem“. Jaká je skutečnost? Vyhlášení bezdoplatkové zóny, které podporuje i ODS, je naopak jedním z kroků, které mají zabránit tomu, aby někteří šibalové z našeho města ghetto udělali. Nebylo výjimkou, že pan rádobypodnikatel přivezl rodinu ze Slovenska, napálil jí za byt 1+1 nájem 16.000,- Kč a tuto sumu mu díky děravým zákonům poslal stát rovnou do kapsy. To už nebude možné. Na výtky opozice, případně některých neziskových organizací, říkáme. Rádi pomůžeme lidem, kteří například nemohou pracovat. Ale nechceme nadmíru opečovávat ty, kteří pracovat mohou, ale nechtějí. Ti ať se rychle vzpamatují nebo jdou bydlet jinam."

Naši lidé