NovinkyOS Děčín

#ODS Děčín Živě

ODS

ODS Děčín sdílel(a) živé vysílání.

ODS

Náš zastupitel Tomáš Brčák se dnes s kolegou Petrem Zdobinským z Pirátské strany zúčastnili natáčení reportáže Českého rozhlasu Sever o problémech s revitalizací levobřežního městského centra. Reportáž si můžete poslechnout a přečíst na webu Českého rozhlasu Sever: https://www.pravicedecin.cz/l/cesky-rozhlas-sever-revitalizace-podmokel/

ODS

ODS Děčín sdílel(a) příspěvek.

ODS

Ve spolupráci s děčínskými zastupiteli za Pirátskou stranu se nám podařilo iniciovat provedení ověřovacích sond na pěti různých místech revitalizované části ul. Prokopa Holého, ul. Tržní a Husova náměstí v Podmoklech. Výsledky sond byly hrozivé a potvrdily naše podezření na nesoulad provádění prací s projektovou dokumentací. Ani v jednom z pěti zkoumaných míst totiž nebyla dodržena skladba konstrukčních vrstev předepsaná projektem. Některé vrstvy měly nesprávnou tloušťku, jiné úplně chyběly. Otevřeme toto téma na blížícím se březnovém zastupitelstvu města. Přijďte a sdělte vedení města i Váš názor. https://www.pravicedecin.cz/l/revitalizace-podmokel-a-kvalita-praci/

ODS

Společné prohlášení opozičních zastupitelů k zasedání zastupitelstva statutárního města Děčín konaného dne 28.2.2019 Zastupitelé města Děčína zvoleni v podzimních volbách za Volbu pro Děčín, Českou pirátskou stranu, Změnu pro Děčín, Občanskou demokratickou stranu s podporou Svobodných a SPD se důrazně ohrazují proti chování primátora zvoleného za ANO na posledním zasedání zastupitelstva konaného dne 28.2.2019, kde vše vygradovalo v útoky na jednotlivé opoziční zastupitele a dokonce na samotnou nezávislost a svobodu jejich rozhodování. Tím došlo ze strany primátora k porušení zákona o obcích. Jeho chování znevažuje primátorský úřad a poškozuje město Děčín a jeho občany. 3.3.2019 Ing. Bc. Tomáš Brčák, Ing. Rudolf Brejška DiS. , Mgr. Hana Cermonová, Ing. Valdemar Grešík, MUDr. Petr Havlík, Mgr. Otto Chmelík, Mgr. Ivana Poschová, Mgr. Martin Pošta, Mgr. Milan Rosenkranc, Mgr. Jan Šmíd, Bc. Petr Zdobinský