Děčín

#ODS Děčín Živě

ODS

Víte o naší nástěnce? Dobu čekání na MHD si můžete zkrátit u nástěnky, kterou pravidelně aktualizujeme. Nástěnka se nachází na zastávce u hlavního nádraží v blízkosti obchodu zastupitele Tomáše Brčáka Farmářský obchod a sýrárna U Páti, kde si rovněž můžete zkrátit čekání na autobus a obchod podpořit. Třeba koupí skvělého sýra.

ODS

ODS Děčín sdílel(a) příspěvek.

ODS

Velká gratulace putuje do Lipové! Jelikož Děčínský deník šetří slovy, tak si ho dovolíme krátce doplnit: Úspěšný starosta Lipové Pavel Svoboda je starostou za ODS, který vyhrál volby mezi dalšími 3 politickými subjekty se ziskem 59 %! Úspěšný starosta a člověk na svém místě se prostě pozná. Ještě jednou gratulujeme! https://decinsky.denik.cz/zpravy_region/lipova-slavi-ohromny-uspech-je-vesnici-roku-2019-20190914.html?fbclid=IwAR0HVB9Dco2f9jiwml1261jo_xbdrW8teftXpOE2KbJwvQVXdU8tIFQQpJg

ODS

ODS Děčín sdílel(a) video.

ODS

Je skvělé, že v centru Podmokel na Teplické ulici, která není jedna z těch ideálních a nejlukreativnějších míst k podnikání, vzniká ambiciózní podnik jako je kavárna Cafe Prostoru_ Děčín. Mají zde výbornou kávu, kterou si můžete vychutnat v originálním, kreativním a nevídaném prostředí. Začínají, tak se jim hodí každý zákazník. Podnikání je už tak s narůstající byrokratickou zátěží čím dál složitější a komplikovanější a rozjezdy bývají finančně nejnáročnější, tak určitě kavárnu navštivte. Doporučuji.

ODS

ODS Děčín sdílel(a) příspěvek.

ODS

„Řemeslníci potřebují pracovat, ne řešit EET. Už dnes je těchto lidí málo, jejich průměrný věk roste. Mnozí se bojí, že si s EET neporadí, raději pověsí živnost na hřebík. A pro mladé lidi, kteří by prořídlé řady řemeslníků mohli rozšířit, je to další překážka, další demotivace. Není pochyb o tom, že další vlna EET způsobí další problémy a zhorší dostupnost služeb pro všechny.“ https://www.ods.cz/clanek/18027-ods-dan-z-nabyti-nemovitosti-zakaz-prodeje-o-svatcich-eet-vlada-dusi-aktivni-lidi-chceme-to-zastavit?fbclid=IwAR0llyrv6TF8EXGZ4ufC2OWO6OfJSxeI46YM8a82mVVAZamtAz9G9jbHwXU

ODS

Nejde jen o řemeslníky. Zavedení 3. a 4. vlny EET ničivě dopadne i na lékaře, malíře, kadeřnice a dokonce i na chovatele velbloudů(). Zcestné a nepraktické zavádění dalších vln EET může mít za následek i to, že po městě začne chodit více zarostlých lidí než kdy jindy, a to z prostého důvodu. Malé kadeřnice a kadeřníci nemusí utáhnout navýšení finančních nákladů (EET pokladna, wi-fi připojení, paragony, atd.) a přebytečné byrokracie. Už tak spousta z nich platí vysoký nájem. Může se stát, že v konkrétním městě bude poptávka po konkrétní službě, ale nezbude nikdo, kdo by služby nabízel. Co byste řekli na to, kdyby v Podmoklech skončila všechna kadeřnictví, a jediné by zůstalo na druhém břehu v Děčíně? I to se může stát. Z podnikání v České republice se pomalu stává peklo. 3. a 4. vlna EET je jen prostředek k zničení malého a středního podnikání, který má za účel vyprodukovat zaměstnance do obřích podniku jako jsou Vodňanské kuře, nebo Lovochemie. Jen chceme, aby podnikání nebylo za trest. Přeci jen i na těch nejmenších stojí naše ekonomika, kterou se vláda snaží zničit svými kroky. Zákon o rozšíření EET vrátil Senát. Občanská demokratická strana dělá vše pro to, aby k dalšímu rozšíření EET nedošlo.

Naši lidé