Litoměřice

#ODS Litoměřice Živě

ODS

Jiří Kulhánek: "Zdravotní politika kraje je zaměřena téměř výhradně na pomoc „svým“ pěti okresním nemocnicím. Tento způsob „péče“ může vést postupně k dalším koncům, jako ve Šluknovském výběžku. Kdepak asi soudruzi z kraje udělali chybu? Tvrdí, že nikde, ale z dlouhodobého hlediska bohužel ano. Měli by posuzovat zdravotnictví v kraji jako celek a ne se soustředit pouze na pět vyvolených nemocnic v Krajské zdravotní, protože daně a zdravotní pojištění v kraji platíme všichni. I my, kteří nemáme to štěstí bydlet v blízkosti pěti nemocnic Krajské zdravotní." https://www.ods.cz/region.ustecky/clanek/17961-luzicka-nemocnice-prestanme-svalovat-vinu-jeden-na-druheho-a-zacneme-konecne-konat

ODS

ODS Ústecký kraj sdílel(a) příspěvek.

ODS

„Před 30 lety jsme si vybojovali svobodu, která dostává dnes a denně na frak. Vládne nám estébák, a jeho tisk brutálně dezinterpretuje listopadové události. Kdo jiný než ODS, která má jako jediná politická strana ve svých řadách opravdové aktéry revoluce – od vydavatelů samizdatu, undergroundu, studentských vůdců až po mluvčí charty – si má připomínat, o co v listopadu 1989 šlo. Musíme být slyšet a za svobodu znovu bojovat ráno, v poledne i večer,“ řekl aktér listopadu 1989 a europoslanec ODS Alexandr Vondra. https://www.ods.cz/region.ustecky/clanek/17937-ods-zpochybnovani-hodnot-listopadu-1989-nesmime-dopustit-startujeme-kampan-30-let-svobody

ODS

„Globální katastrofy se neobávám. Oteplovalo se a ochlazovalo vždy. I v dobách, kdy člověk ještě vůbec nebyl,“ upozorňuje Karel Krejza, poslanec ODS za Ústecký kraj. „Uhlík nebo CO2 nepovažuji za největší nebezpečí. K životu ho potřebuje a spotřebovává vše zelené. Mnohem akutnější problém je špatné hospodaření s půdou, která nezadržuje vodu, a chemické sloučeniny v odpadech a v emisích. Evropa produkuje cca deset procent odpadů a CO2. Pojďme být příkladem světu, ale tak, abychom nezničili svou vlastní ekonomiku unáhlenými regulacemi. Přírodu nejlépe ochrání vědecký pokrok,“ vysvětluje. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Poslanec-ODS-Krejza-Klimaticka-nouze-Katastrofy-se-neobavam-Oteplovalo-se-a-ochlazovalo-vzdy-I-pred-clovekem-Akutnejsi-problem-je-590818?fbclid=IwAR2rYEwYWJ7JRXpKSqzTW0auSFH2dUAk93ATEqrHZMONhjmgu_8ZxVScPHA

ODS

ODS Ústecký kraj sdílel(a) příspěvek.

ODS

ODS Ústecký kraj aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Pokud jste včera nečetli Petr Fiala: „Je jasné, že v příštích sněmovních volbách se bude rozhodovat mezi třemi hlavními politickými silami - hnutím ANO, ODS a Piráty. My jsme jasná programová alternativa k hnutí ANO, v parlamentních volbách chceme být politickou a mocenskou alternativou a skutečně věci měnit. Věřím, že díky širší platformě můžeme hnutí ANO výrazně přečíslit.“

Naši lidé