19. října 2017

Nenechte svůj hlas náhodě. Hlas pro ODS nepropadne, bude mít smysl a bude slyšet

(www.ods.cz) Občanští demokraté dnes završili několikaměsíční kampaň před nadcházejícími sněmovními volbami. Na Malostranské náměstí z celé republiky dorazily dodávky Modré vlny, které v uplynulých týdnech projely celou republiku. V Kaiserštejnském paláci přednesl předseda ODS Petr Fiala svou poslední předvolební výzvu.

„Modrá vlna, která se před osmi týdny rozjela do celé České republiky, urazila desítky tisíc kilometrů, navštívila tisíce míst a nabídla náš Silný program pro silné Česko milionům lidí. To nejdůležitější je ale teprve před námi. Už zítra a pozítří voliči rozhodnou, jakým směrem naše země půjde a zda na ni nekleknou populisté a komunisté. Jen s ODS mají voliči jistotu, že se tato hrozba nenaplní. ODS nabízí dobrý program všem, kteří chtějí nižší daně, méně byrokracie, záruku bezpečnosti našich občanů a silnou Českou republiku ve fungující EU. Voliči se mohou spolehnout, že nepůjdeme do vlády ani s extremisty, ani s populisty. Budeme bojovat za zájmy všech, kteří věří ve svobodu a demokracii,“ uvedl předseda ODS Petr Fiala a vyzval všechny české občany: „Jděte volit, volte rozvážně a nenechte svůj hlas náhodě. Dejte prosím svůj hlas ODS. S námi máte jistotu, že váš hlas nepropadne, že bude mít smysl a že bude slyšet.“
Petr Fiala

předseda strany