Komunální volby 2018

NovinkyMS Ostrava Jih

#ODS Ostrava Jih Živě

ODS

ODS pro Ostravu-Jih sdílel(a) příspěvek uživatele ODS Ostrava.

ODS

Pojďme to tu udělat lepší !!! Volební kampaň máme pomalu za sebou a poté, co jsme s vámi strávili spoustu času v ulicích, musím potvrdit, že jsme se s naším volebním programem celkem trefili. To když jsme se ujistili, že vás pálí běžné věci, které by měly být v Ostravě pro všechny její slušné občany samozřejmostí. Chcete chodit po opravených chodnících, mít kde zaparkovat, cítit se bezpečně a k tomu mít i možnost sportovního a kulturního vyžití. To jsou věci, které se dají zařídit. Stačí, když se spojí CHTÍT a UMĚT. Mám s chodem obvodu, potažmo města, dlouholeté zkušenosti, znám procesy jeho fungování a i když jsem byl teď 4 roky v opozici, myslím, že přehled stále mám. Neslibuji vám ZOO zadarmo nebo sport a kulturu za polovic ani se nechlubím cizí prací. Slibuji vám věci- které vnímám stejně jako vy - za naprostou samozřejmost. Pusťme se do posledních neopravených podchodů, opravme náměstí u „finančáku“ a u Kotvy, stejně jako další veřejná prostranství. V minulosti jsme postavili nový fotbalový stadion, opravili bazén v Porubě, pojďme teď postavit něco většího i u nás - na Jihu. Co třeba další sportovní halu - tentokrát pro míčové sporty – a k této hale klidně přidejme třeba i léta skloňovaný krytý aquapark, abychom nemuseli jezdit za vodními radovánkami do Bohumína či Kravař. Stejně tak opravme starou tržnici na náměstí SNP a zkusme otevřít novou tržnici, kterou máme už 4 roky nachystanou „v šuplíku.“ Zaměřme se ale i na školky a školy, opravme ty, které ještě opraveny nejsou a dál modernizujme i ty, které už prošly celkovou revitalizací. Nestresujme rodiče a pedagogy dosazováním „kamarádů“ a spolustraníků na posty ředitelů, naopak schopné ředitele a pedagogy nechme v klidu pracovat. Stavějme nová hřiště pro děti, a to i pro ty starší, které si už na prolézačkách nehrají a raději si třeba zahrají fotbal, zahážou na koš nebo zaskáčou na skateboardu. Važme si všech schopných lidí, úředníků, zaměstnanců radnice a dalších městských organizací, kteří pro obvod odvádějí kvalitní práci. Udělejme z radnice klidné a pro občany přívětivé a vstřícné místo – vždyť úředníkovi, který není pod neustálým tlakem, se určitě lépe pracuje, a to je přece ku prospěchu nám všem. Je toho spousta, co se dá udělat. Stačí CHTÍT a ještě k tomu i UMĚT. Mgr. Jan Dohnal – lídr ODS pro Ostravu Jih

ODS

ODS pro Ostravu-Jih přidal(a) 5 nových fotek.

ODS

ODS pro Ostravu-Jih přidal(a) 4 nové fotky.

ODS

ODS pro Ostravu-Jih sdílel(a) odkaz.

ODS

ODS pro Ostravu-Jih sdílel(a) příspěvek uživatele Zdenka Němečková Crkvenjaš.

ODS

pojďme se potkat, zeptat na věci, které vás zajímají...

ODS

Náš volební program pro Ostravu Jih 2018 - 2022 https://www.ods.cz/ms.ostrava-jih/volby2018/program