Staňte se členem ODS

přihláška do našeho místního sdružení

Jan Dohnal

předseda místního sdružení ODS Ostrava Jih

NovinkyMS Ostrava Jih

#ODS Ostrava Jih Živě

ODS

ODS pro Ostravu-Jih sdílel(a) příspěvek uživatele Zdenka Němečková Crkvenjaš.

ODS

Děkujeme za vaši důvěru. (*zdroj: Kantar TNS, červen 2018)

ODS

Naši podporu v senátních volbách v okrsku č. 71 (Jih, Polanka n/O, Proskovice) dostala Zdenka Němečková Crkvenjaš, primářka popáleninového centra FNO. Veříme, že porazí Jiřího Paroubka a že v senátu nahradí naprosto neviditelného senátora Sulovského.

ODS

ODS pro Ostravu-Jih sdílel(a) příspěvek uživatele Zdenka Němečková Crkvenjaš.

ODS

ODS pro Ostravu-Jih sdílel(a) příspěvek uživatele Občané proti vedení radnice Ostrava-Jih.

ODS

V zastupitelstvu Ostravy - Jihu pro vás pracuji již od roku 2002. V letošních podzimních komunálních volbách v Ostravě - Jihu povedu kandidátní listinu Občanské demokratické strany s podporou TOP09 a Soukromníků. Mám kolem sebe tým zkušených komunálních politiků a věřím, že v podzimních volbách uspějeme takovým způsobem, abychom mohli významně pomoci rozvoji největšího ostravského městského obvodu a po čtyřech letech konečně rozjeli na "Jihu" významné investiční akce. Mgr. Jan Dohnal – lídr ODS /Ostrava Jih/

ODS

Je dobré si připomínat.... a doporučujeme přečíst zejména všem nostalgikům s oblíbenou frází "za komunistů bylo líp" ,, ne nebylo