NovinkyMS Hošťálkovice

#ODS Hošťálkovice Živě

ODS

Chtěli bychom poděkovat všem voličům v Hošťálkovicích za majoritní volbu demokratických stran do svého zastupitelstva. Velmi si vážíme všech, kteří podpořili nastavené směřování naší obce. Volební výsledek ODS se 17,63% je pro nás velkým závazkem a i když znamená po přepočtení hlasů na mandáty pouze jednoho zastupitele, budou dále pro obec pracovat a pomáhat všichni naši volení zástupci. Chceme pogratulovat vítězi voleb v čele s Jiřím Jurečkem. Jsme rádi, že se v zastupitelstvu objeví řada nových a hlavně mladých tváří, kteří věřme svým zápalem a prací mnoho oživí. Pokud se i nadále budou mladí lidé zajímat o dění v obci a samotnou komunální politiku, nemusíme mít do budoucna žádné obavy o rozvoj obce. Ondřej Sýkora, předseda ODS Hošťálkovice a zvolený zastupitel komentuje: „Pro ODS bylo důležité v těchto komunálních volbách udržet vysoce nastavený trend rozvoje obce z posledních dvou let. Proto i my jsme směřovali svou plnou podporu stávajícímu starostovi Jiřímu Jurečkovi, který převzal řízení obce v nelehké, vlastně katastrofální situaci a společně se nám v minulém volební období podařilo proměnit řízení obce i samotný úřad v celek hodný 21. století. Chtěl bych poděkovat všem kdo dali ODS svůj hlas a pomohli nám tak dále reprezentovat a prosazovat naše cíle."

ODS

Předem děkujeme za vaši podporu.

ODS

ODS Hošťálkovice přidal(a) 62 nových fotek — ve městě Hostalkovice, Moravskolezský Kraj, Czech Republic.

ODS

Zítra startuje Hošťálkovická Drakiáda. Bude polojasno, denní teploty 12 až 14 °C. Ze severu bude foukat mírný vítr. Bio předpověď hlásí stupeň 1 - mírnou zátěž. Na vaše létající zázraky se těšíme nejen my, ale i naši hosté Zdeněk Nytra, Jakub Unucka, Martin Štěpánek, Jan Dekický a Josef Šrámek. Tak sraz v 15.00 na hřišti!!!

ODS

Z mnoha věcí, které by bylo jistě dobré v Hošťálkovicích zrealizovat vybíráme jen několik důležitých, pro zlepšení komfortu bydlení v naší obci.

ODS

Chtěli bychom touto cestou velmi poděkovat všem zastupitelům za práci v tomto volebním období. Nejvýznamnější dík patří starostovi Jiřímu Jurečkovi, který se v polovině volebního období ujal funkce starosty a svou roli zvládl na 1* Bez podpory všech dalších zastupitelů - Kamily Mazurové, Pavlíny Vojtkové, Květy Vojířové a práce všech na úřadě, by nebyly Hošťálkovice dnes tam kde jsou. ODS v zastupitelské roli Radima Beňoviče, Ondřeje Sýkory a Jana Tomečka děkuje, že mohlai být 2 roky v tomto skvělém týmu.

ODS

Za tři týdny budou všichni občané Hošťálkovic rozhodovat o složení zastupitelstva pro následující 4 roky. Jednotlivé kandidáty a naše priority začneme postupně představovat nejen zde na Facebooku, ale i na nové webové prezentaci.

ODS

Jako patriot Hošťálkovic se budu stále snažit aktivně podílet na rozvoji sportovního areálu v naší obci, kde jsem strávil a trávím většinu svého volného času. Věřím, že s podporou našeho obecního úřadu se nám podaří realizovat projekty, které zpřístupní areál širšímu okruhu našich spoluobčanů a to vybudováním wellness centra a celkovou rekonstrukcí chátrajícího objektu. Bude to dlouhá a náročná cesta, ale pevně věřím , že s podporou Vás všech se nám to podaří zrealizovat.

Naši lidé