Ing. Martin Dvořák

kandidát do Senátu za ODS, volební obvod č. 20 – Praha 4

Životopis

Vysokoškolské technické vzdělání v oboru strojní mechanizace získal na České zemědělské univerzitě v Praze. Následně se jeho kariéra pohybovala převážně ve spojení se sportem. Mezi lety 1993 a 1996 působil jako profesionální sportovec, kdy byl reprezentantem České republiky v triatlonu. Jako sportovec reprezentoval  českou republiku mimo jiné na mistrovství Evropy i světa. V tomto období se stal držitelem titulu mistr světa a byl prvním Čechem, který absolvoval legendární závod Ironman v čase pod devět hodin. Po ukončení aktivní kariéry sportovce následně působil jako profesionální trenér a organizátor sportovních a společenských akcí. Těmto aktivitám se věnuje dodnes. Aktivně působí v řadě sportovních spolků a sdružení ve vedoucích organizačních postech, jako například KVS Praha a SK DNF . Je ženatý, má dvě děti a dnes už je i hrdým dědou. Mezi jeho koníčky patří nadále sport a vše co se kolem něj točí, rodina, kultura a příroda.