NovinkyOS Chrudim

#ODS Chrudim Živě

ODS

Krajský radní pro zdravotnictví Ladislav Valtr: ,,Laboratoře našich nemocnic patří opravdu mezi nejlepší v ČR. Přístrojové vybavení laboratoří jde všeobecně neuvěřitelně dopředu. Jsem rád, že naše nemocnice drží tempo, a to nejen z hlediska svého vybavení, ale také ve vysoké odborné úrovni personálu. Současně zde shledávám další využitelné rezervy v mnohem užší spolupráci našich nemocnic. PharmDr. Jiří Skalický, Ph.D. tento směr určitě vítá."

ODS

ODS Pardubický kraj aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Již dnes a zítra jdeme volit Josefa Hynka (Y) Přijďte podpořit kandidáta z Pardubického kraje do Europarlamentu. Děkujeme Vám za podporu :) Volime-Hynka-007

Senátor Michal Kortyš má jasno. #VolimeHynka007

Josef Hynek do Europarlamentu (Y) Volime-Hynka-007

ODS

Přijďte také, vítáni jsou všichni! Mezi tématy bude nejen pozice a směrování ČR v EU, ale také konkrétně české školství a zdejší vzdělávací systém a další. Volime-Hynka-007

ODS

ODS Pardubický kraj aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Přijďte si popovídat s kandidátem do EP Josefem Hynkem a předsedou ODS Petrem Fialou. 15. května od 17:00 v Paláci Pardubice, kongresový sál ve 2. patře. Těšíme se na Vás!

Naši lidé