NovinkyOS Pardubice

#ODS Pardubice Živě

ODS

ODS | Pardubice - oblastní sdružení sdílel(a) příspěvek uživatele Karel Haas.

ODS

"Oblastní sněm ODS Pardubice vyjadřuje podporu Karlu Haasovi v setrvání ve funkci předsedy oblasti a dokončení řádného volebního období. Oblastní sněm ODS Pardubice nadále považuje Karla Haase za nejvhodnější a nejvíce kompetentní osobu pro vedení oblasti, což již vyjádřil na posledním volebním oblastním sněmu, kde byl Karel Haas jediným kandidátem na tuto funkci a získal téměř 100% hlasů, a na této skutečnosti nic nemění výsledek uplynulých voleb do zastupitelstva města Pardubice, ani následné povolební jednání." Usnesení oblastního sněmu ODS Pardubice reagující na některé mediální dezinformace bylo přijato 27.11.2018 prakticky jednomyslně.

ODS

Drazí občané našeho města, již dnes od 17 hod. proběhne ustavující jednání Zastupitelstva města Pardubic ve společenském sále historické radnice na Pernštýnském náměstí. Vstup z důvodu rekonstrukce radnice je z Wernerova nábřeží. Přítomnost veřejnosti je samozřejmě zajištěna na galerii jednacího sálu či online na wwww.pardubice.eu Přijďte i Vy se seznámit s fungování samosprávy v našem města a poznat nově zvolené zastupitele našeho města :) Jste srdečně vítáni. Program jednání viz níže.

ODS

ODS | Pardubice - oblastní sdružení: (– cítí se odhodlaně)

ODS | Pardubice - oblastní sdružení: (– má radost) ve městě Pardubice

ODS | Pardubice - oblastní sdružení: (– cítí se odhodlaně) ve městě Pardubice