NovinkyOS Pardubice

#ODS Pardubice Živě

ODS

Článek zastupitele za ODS Mgr. Karla Haase k nevýhodnému nákupu lesních pozemků městskou společností Služby města Pardubic a.s. https://www.ods.cz/os.pardubice/clanek/14635-treti-prusvih-pardubicke-vladnouci-koalice-ve-sluzbach-mesta-pardubic-lukrativni-obchody-clenu-predstavenstva-s-vlastni-firmou

ODS

ODS | Pardubice - oblastní sdružení je spolu s uživatelem Jan Mazuch a dalšími (7).

ODS

V Modrém domě se slaví. :-) I v Pardubickém kraji je ODS druhá, děkujeme všem voličům za jejich hlasy!

ODS

ODS | Pardubice - oblastní sdružení si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

Kandidát č. 9 Ing. David Novák. "Jsem Český sedlák, zemědělec a výrobce potravin ze Statek Uhersko. Rovněž hospodářský politik a kandidát do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Do politiky jsem vstoupil s hesly: Více odpovědnosti a méně populismu. Více poctivých jídel od českých sedláků a méně chemických potravin v supermarketech. Více hospodárnosti státu a méně moci úředníkům. Více občanů bez dluhů a méně zisku exekutorům."

ODS

Kandidát č. 19 Ing. Patrik Dospěl. “Je mi 27 let a působím jako analytik ve společnosti Cemex (oddělení SCM, v překladu Supply Chain Management). Kandidaturu do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR jsem přijal jako velkou osobní výzvu. Rád bych tímto krokem vzbudil zájem o politické dění v mladé generaci, se kterou k sobě máme názorově blízko a společně můžeme pracovat na lepší budoucnosti. Zároveň bych rád lidi přesvědčil, že i politici mohou být normální lidé

Jsme na jedné lodi

ODS

Co si myslí náš kandidát č. 15 PaedDr. Jan Mazuch o možném povolebním uspořádání? “V čele státu bude trestně stíhaný premiér, o státní kasu se postarají piráti a komunisté budou řídit spravedlnost nebo vnitro. V případě účasti SPD ve vládě bude třeba nejprve v referendu zrušit téměř všechna ministerstva, protože Okamura jich najednou několik nezvládne a nikomu jinému z partaje žádný rezort nesvěří. Nelíbí se Vám výše uvedené varianty? Volte ODS!”

Naši lidé