26. srpna 2013

PO HRADIŠŤANU VYSTOUPÍ NA DÓMU BRATŘI EBENOVÉ

Nadační fond Kalich Alexandra Vondry zve veřejnost 11. září na Dómské náměstí. Po loňském úspěšném koncertu skupiny Hradišťan, který přinesl více než 100 tisíc korun pro hospic svatého Štěpána, pořádá další charitativní koncert. Tentokráte zde od 18 hodin vystoupí Bratři Ebenové. Veškerý výtěžek ze vstupného opět půjde hospici.

„Úroveň společnosti se pozná podle toho, jak je schopna postarat se o lidi, kteří to již sami nedokáží - lidi staré, zdravotně handicapované a lidi nacházející se na konci své životní pouti, o jejichž odchod ze života se opravdu důstojně stará litoměřický hospic. Zaslouží si proto podporu nás všech,“ uvedl předseda správní rady fondu Alexandr Vondra.

   „Benefiční koncert pořádaný již podruhé Nadačním fondem Kalich je pro nás obrovským povzbuzením, že na naší práci někomu záleží. Těším se na krásnou atmosféru lidskosti. Těším se na to, že vezmeme na koncert naše klienty, kterým to zdravotní stav dovolí. Těším se na milá setkání. Již nyní jsem vděčná všem, kteří koupí vstupenky pomohou uskutečňovat naše poslání – žít až do konce naplno,“ neskrývá potěšení z plánované akce ředitelka hospice Monika Marková.  

   Vstupenky ve výši 190 Kč jsou v předprodeji v Městských kulturních zařízeních. MKZ jsou partnerem akce, která bude v případě krajně nepříznivého počasí přesunuta do domu kultury.  

Eva Břeňová

manažerka NF Kalich 

 

 

Štítky:
tisková zpráva