Litoměřice

NovinkyMS Roudnice nad Labem

#ODS Roudnice nad Labem Živě

ODS

ODS Roudnice nad Labem aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Děkujeme za podporu! ODS získala ve volbách do Evropského parlamentu v Roudnici nad Labem celkem 19,15 % hlasů

ODS

ODS Roudnice nad Labem sdílel(a) příspěvek.

ODS

Nezapomeňte podpořit ODS ve volbách do Evropského parlamentu, které proběhnou již dnes a zítra. Svými preferenčními hlasy pak můžete podpořit Alexandra Vondru

ODS

ODS Roudnice nad Labem aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Nenechte si ujít dnešní diskuzi s Alexandrem Vondrou v Roudnici nad Labem :)

ODS

Drazí voliči a příznivci roudnické ODS, rádi bychom Vám poděkovali za Vaše hlasy v komunálních volbách. O tom, že každý hlas je důležitý jsme se letos přesvědčili na vlastní kůži, když nám velmi těsně unikl třetí mandát. Ve volbách jsme byli čtvrtí a získali téměř 12 % hlasů, ale náš vliv v zastupitelstvu bude po přepočtu pouze 9,5 %. Volební systém nicméně respektujeme a tímto gratulujeme vítězi voleb. Povolebního vyjednávání jsme se nezúčastnili ze dvou důvodů. Zaprvé jsme k němu vůbec nebyli přizváni a za druhé bychom vzhledem k našemu přesvědčení i politice ODS nikdy nešli do koalice s KSČM. Vítězné politické uskupení SPR nás v rámci povolebních vyjednávání neoslovilo a od prvních momentů prosazovalo spolupráci právě s KSČM, což je pro nás za jakýchkoliv okolností neakceptovatelné. Doufáme, že staronové vedení složené ze Společně pro Roudnici, třetího ANO a předposlední, tedy šesté, KSČM, nezapomene na své předvolební sliby a přispěje k rozvoji města. Naše zastupitelky udělají v příštích letech maximum při prosazování zájmů našich voličů. Za všechny kandidáty ODS Roudnice nad Labem Vám za přízeň děkuje Mgr. Zdenka Vachková.

ODS

ODS Roudnice nad Labem - Podřipsko sdílel(a) příspěvek uživatele Ladislav Chlupáč.

Naši lidé