Litoměřice

#ODS Lovosice Živě

ODS

Naše nástěnka a v ní pozvánka na demonstraci na Letnou, která se koná již tuto neděli.

ODS

Další demonstrace, 11.6 v Lovosicích, na podporu Milionu chvilek pro demokracii. Požadavky stále stejné: 1/ Přijetí pojistek nezávislosti justice + Demise Marie Benešové! 2/ Agrofert vrátí všechny neprávem obdržené dotace. 3/ Konec dotací, daňových úlev, investičních pobídek a státních zakázek pro Agrofert. 4/ Andrej Babiš se zbaví médií. 5/ Demise Andreje Babiše.

ODS

Demonstrace 28.5 v Lovosicích na podporu Milionu chvilek pro demokracii. Požadavky: 1/ Přijetí pojistek nezávislosti justice + Demise Marie Benešové! 2/ Agrofert vrátí všechny neprávem obdržené dotace. 3/ Konec dotací, daňových úlev, investičních pobídek a státních zakázek pro Agrofert. 4/ Andrej Babiš se zbaví médií. 5/ Demise Andreje Babiše.

ODS

Chceme tímto poděkovat všem našim voličům. K volbám přišlo 39,12% voličů. Z toho jsme skončili jako druzí s 12,52% a máme dva mandáty. Čeká nás trpělivá opoziční práce. Slibujeme, že naši zastupitelé budou pracovat tvrdě a kontrolovat práci vítězného hnutí ANO.

ODS

ODS Lovosice - místní sdružení sdílel(a) příspěvek uživatele Nastartujme Lovosice.

ODS

ODS Lovosice - místní sdružení aktualizoval(a) úvodní fotku.

Naši lidé