MUDr. Bc. Petr Hossner, MBA

Povolání: ředitel nemocnice Kadaň
*1969

Politická příslušnost: ODS

Životopis

Moje rodina pochází z Kadaně již několik generací. Osobně žiji v Kadani téměř 50let. Před 25 lety jsem se ve městě oženil a spolu se svojí ženou vychováváme tři dcery. Po maturitě na kadaňském gymnáziu jsem absolvoval lékařskou fakultu na Karlově univerzitě a studium na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Jako lékař jsem začal pracovat na gynekologicko-porodnickém oddělení mostecké nemocnice a později jsem se začal věnovat také řízení zdravotnických zařízení. Několik let jsem vedl chomutovskou nemocnici a před dvěma roky mě naše město pověřilo vedením Nemocnice Kadaň. Věřím, že ve spolupráci s vlastníkem, kterým je město Kadaň se upevní dobrá pověst nemocnice pro občany Kadaně i pro pacienty širokého okolí. Svoje dřívější pracovní zkušenosti se nyní snažím využít v naší nemocnici tak, aby se nemocnice stala vyhledávanou nemocnicí v celé šíři oborů, které nabízí. 

Ve volném čase se snažím věnovat rodině a rekreačně jízdě na kole. Členem ODS jsem již 11 let a nyní, když jsem se pracovně vrátil domů, bych se rád podílel i na správě města jako městský zastupitel.