26. ledna 2024

ODS blíž k Vám: Europoslanci Veronika Vrecionová, Alexandr Vondra s expertem na EU Ondřejem Krutílkem se vydávají na cesty po jihočeských městech – k diskusím o EU i domácí politice

(www.ods.cz) Europoslanci Veronika Vrecionová a Alexandr Vondra s expertem na EU Ondřejem Krutílkem výjezdem do jižních Čech v úterý 30. ledna navazují na oblíbenou kontaktní tour po České republice s podtitulem ODS blíž k Vám. Podobně jako v ostatních regionech se setkají s místními podnikateli, představiteli měst a obcí a v neposlední řadě se širokou veřejností.

Významnými zastávkami v tour ODS blíž k Vám s europoslanci Veronikou Vrecionovou, Alexandrem Vondrou a expertem na EU Ondřejem Krutílkem budou v úterý jihočeská města Tábor, České Budějovice nebo Kaplice a v závěru výjezdu i středočeské Říčany. Během celodenního programu občanští demokraté navštíví místní malé a střední firmy, farmáře, ale i regionální představitele, se kterými prodiskutují aktuální témata evropské i domácí politiky.

Během večerního programu se Veronika Vrecionová, Alexandr Vondra a Ondřej Krutílek zúčastní otevřené diskuse s členskou základnou místní ODS v Říčanech, příznivci, ale i širokou veřejností. Debata začíná v 17:30 v Restauraci U Kozlů v Říčanech.

Přijměte naše pozvání na veřejnou debatu v Říčanech. Akreditujte se prosím do 29. ledna do 18:00 na tiskove@ods.cz.

Místo konání: Restaurace U Kozlů, Cesta Svobody, Říčany u Prahy