NovinkyOS Kolín

#ODS Kolín Živě

ODS

ODS Kolín sdílel(a) video uživatele Jan Skopeček.

ODS

Vedení kraje v personální politice naprosto selhává

ODS

Klub krajských zastupitelů ODS Středočeského kraje: Případ pana Chotěborského je důkazem neschopnosti vedení Středočeského kraje

ODS

Pokud ministryně Malá nemá dost soudnosti, aby odstoupila z funkce, měl by ji odvolat premiér Babiš

ODS

Další z otázek ankety Kolínského Presu a odpověď Martina Smetany: 5. Na revitalizaci hlavní části Kmochova ostrova nemá veřejnost jednotný názor. Jste s podobou Kmochova ostrova včetně řešení amfiteátru spokojen? Neměl by amfiteátr být zastřešený? Budete-li v zastupitelstvu, bude to po vás zásadní téma? A jestli ano, jaké změny budete prosazovat? Kmochův ostrov je pro ODS jedno ze stěžejních témat a budeme mu v naší kampani věnovat mnoho pozornosti. Ostrov vnímám jako místo volnočasového relaxování, centrum zábavy a oddechu. Místo, kde se mají scházet rodiče s dětmi na dětském hřišti, kde se mají konat hudební akce, kde má být stánek s občerstvením, kde má být přístaviště pro lodě, půjčovna lodiček a šlapadel a v neposlední řadě se tam má vrátit letní kino. S dosavadní podobou jsem nespokojen. Město, potažmo SMSK, se velmi málo stará o údržbu zařízení ostrova. Zastřešení amfiteátru musí být jedno z mnoha řešení, pomyslná třešnička na dortu.

ODS

ODS Kolín sdílel(a) příspěvek uživatele Martin Smetana.

ODS

ODS Kolín sdílel(a) příspěvek uživatele Petr Fiala.

ODS

ODS Kolín sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

Naši lidé