#ODS Kolín Živě

ODS

Tak nám v Kolíně těsně před těmito volbami, po půl roce vyšetřování, skončilo šetření kolem trestního oznámení starosty za STAN pro pomluvu v kauze anonymní leták. Kauze, která se odehrála před posledními komunálními volbami v Kolíně. Tehdy starosta poukazoval na ODS Kolín jako autora a stranu, která má něco podobného“ v genech“. Mezitím se rozhořela ve vedlejší Kutné Hoře ještě špinavější aféra. Taky anonymní útok na starostu, tentokrát z uskupení Města pro lidi. Aféra se vyšetřila rychle, taky se rychle přelila do Kolína. Její autor – zakladatel neziskovky Prostor plus – byl z Kolína, zároveň tuto metodu dostal „do genů“ svého uskupení STAN. Policie tedy nyní zřejmě “kolínské“ oznámení odložila, ale vyšetřila při tom, že autorem útoku na STAN byl člověk, který je zároveň lídr místní buňky ANO. Starosta se po půl roce omluvil již bývalému předsedovi ODS Kolín, která se – možná i díky tomuto nařčení – nedostala o pár hlasů do zastupitelstva. A teď tedy čelím očekávání, co všechno kvůli tomu rozpoutá ODS Kolín. Budou padat další nekonečná trestní oznámení, když už je v obou aférách jasno? Připojíte se ke STANu proti Ano a budete podporovat jejich výzvy o morální odpovědnosti a žádat odvolání Martina Hermana z čela Kontrolního výboru? Vždyť Vás Ano zařízlo na kraji…. Nebo se připojíte k ataku na STAN a budete podporovat výzvy o morální odpovědnosti Luďka Niedermayera a žádat jeho odstoupení z kandidátky EP, protože je v dozorčí radě Prostoru Plus? Vždyť Vás STAN zařízl v komunále…. Je to přeci lákavé, nové vedení ODS Kolín prý pro ránu nejde daleko. … Takže: ani hru na morálku s panem Čistým, ani žádná homeopatika na křivdu brát nebudeme. Opakujeme blahopřání nejsilnějším stranám v Kolíně- hnutím STAN a ANO k jejich výsledku v komunálních volbách. Blahopřejeme hnutím STAN a ANO k utvoření vládní koalice v Kutné Hoře proti pošpiněnému vítězi voleb v komunálních volbách. A do Evropského parlamentu to, s dovolením, jdeme hodit našim kandidátům. Michal Zapletal. Předseda ODS Kolín

ODS

Včerejší debata potenciálních šéfů Evropské komise. Každý si může lehce najít vstupy Jana Zahradila, šéfa ECR frakce a lídra kandidátky ODS, a porovnat s nápady ostatních. Podívejte se do jaké frakce patří ostatní strany a řekněte upřímně, zda chcete od nich v EP slyšet to, co tam jejich lídří říkají.

ODS

ODS Kolín sdílel(a) video.

ODS

Opozice prý nenabízí řešení. Pro přemýšlivé uveřejňujeme srovnání, co jsme navrhovali před volbami a co se "podařilo" po volbách. Takže, DÍL PRVNÍ: čeho že oslavy nás čekají: Parking pro kola - Fotky 1-5 Údaje: Počet pokácených stromů - 3. Trvání stavby - 7 měsíců. Cena - 13 miliónů korun. DÍL DRUHÝ - samoobslužná alternativa fotky 6-7: Údaje: Počet pokácených stromů - 0. Trvání stavby - 1 den. Cena - 0,5-0,8 miliónu Kč. Umístění - kdekoliv hned u nádraží. Jediná nevýhoda pro město - žádní kluci z Prostoru+ na zakázku nejsou potřeba.... Slavíme tedy stavbu nebo přesměrování dvacetinásobku z dotací na správnou adresu?

ODS

Andrej Babiš má čepici, my máme program a konkrétní řešení.

Naši lidé