#ODS Kolín Živě

ODS

ODS Kolín přidal(a) 15 nových fotek.

ODS

Stát chce, aby občané plnili svoje povinnosti včas, sám v tom ale selhává. Navrhujeme fikci souhlasu, která urychlí veškerou výstavbu v ČR

ODS

Konečně proražená informační blokáda. Dobrovolnou iniciativu místostarosta sice shazuje tím, že podpořit lidi, aby i přes nepohodlí rekonstrukce nakupovali dobrovolně u obchodníků v Pražské není zapotřebí, protože si to lidé prý vyhodnotí sami. Zároveň ale (již asi půl roku) slibuje kompenzace obchodníkům. Tak kdyby nebylo zapotřebí vyzvat lidi k solidárním nákupům, tak by asi nebyly žádné propady tržeb a nebylo by co kompenzovat,nebo?

ODS

ODS Kolín přidal(a) 10 nových fotek.

Jan Skopeček: 20 let eurozóny a její omyly

ODS

Pro všechny, kdo nechtějí sedět s rukama v klíně a poslouchat, jak nic nejde a kdo za to může............ Když měl před volbami v říjnu kdokoliv nápad, jak řešit zpackanou rekonstrukci Pražské ulice nebo jak pomoci jejím obyvatelům, byl napadán jako nepřítel, který zneužívá politickou kampaň. Ano, do zastupitelstva se nikdo z nás nedostal, to ale neznamená, že to necháme být. Zveme Vás ke spoluúčasti na akci, kterou jsme připravili pro naše spoluobčany z Pražské ulice. Zúčastnit se můžete těmito způsoby: 1) Podepsat Petici směrovanou zastupitelům, která má alespoň trochu pomoci všem majitelům bytů a nemovitostí v této ulici 2) Zúčastnit se naší pravidelné solidární akce NÁKUPNÍ PONDĚLKY U OBCHODNÍKŮ V PRAŽSKÉ. Je to podpora těm spoluobčanům, kteří mají v Pražské ulici provozovny, ale jsou tam v nájmech a skoro celý loňský rok se nemohli díky tomu pořádně uživit. Věříme, že nejlepší solidarita je z vlastních, nikoli cizích peněz. Navíc zde ani není nutný extra výdaj, pouze si některé zboží zajdeme všichni koupit sem a zažijeme přitom to, co zažívali minulý rok a stále budou zažívat i letos všichni z Pražské ulice.

ODS

ODS Kolín sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

Situaci, kdy se táta na Vánoce ve dveřích neobjeví, to napravit nemůže. Ale pro zájemce uvádíme číslo konta Spolku svatá Barbora, který peníze zaslané rodinám horníků jistě nasměruje nejlépe : 1657156389/0800. Pokojné Vánoce nám ostatním.

Naši lidé