#ODS Kolín Živě

ODS

ODS Kolín sdílí živé vysílání.

ODS

Vláda zvyšováním daní látá díry v rozpočtu

ODS

Vcera probehla prvni akce k pripomenuti udalosti 17. Listopadu, konkretne v Brandyse nad Labem v dustojnych prostorach zdejsiho zamku. Sasa Vondra, Frantisek Starek, Pavel Zacek. Silna sestava, perfektni prispevky.

ODS

Včera proběhly pietní akty pořádané Společností Václava Morávka. Z řady řečníků zaujaly projevy starosty Kolína,p. Michaela Kašpara a člena pořádajícího spolku p. Jiřího Buřiče. Zatímco pan starosta Kašpar svůj projev věnoval totalitě nacistické a vzdal hold hrdinům, kteří se jí postavili, a zmínil i nepěkný osud těchto hrdinů v době komunismu, pan Buřič se při příležitosti blížícího se 30 výročí Sametové revoluce věnoval více tomu, zda jsme se dostatečně vypořádali s morálním marasmem obou totalit. Mezi jinými zaznělo: "Nevyrovnání se s komunistickou minulostí po listopadu 1989 je skvrnou v novodobé historii Československé i České republiky" Přítomní členové Skauta pak přítomným rozdávali pamětní list spolku, který poukazoval na bojovníky, kteří položili životy proti oběma totalitám.

Naši lidé