#ODS Kolín Živě

ODS

ODS Kolín přidal(a) 2 nové fotky — s Davidem Schillerem a 3 dalšími.

ODS

Devátá v pořadí na kandidátní listině naší ODS: Mgr. Hana Němečková 48 let, učitelka na ZŠ Po vystudování Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze se na jedné z kolínských základních škol už bezmála čtvrt století věnuji vzdělávání a výchově dětí. Ve volném čase ráda cestuji a čtu, navštěvuji divadelní představení a kulturní akce. Ke spokojenému životu potřebuji rodinu, přátele a domov. Můj domov je Kolín. Protože mi záleží na soustavném zkvalitňování života pro všechny v našem městě, ráda bych se podílela na jeho rozvoji. V případě, že bych dostala důvěru svých spoluobčanů a mohla tak pro město pracovat, zaměřila bych se především na oblasti, které jsou mi blízké, tedy na rozvoj regionálního školství, mládežnického sportu, zájmové činnosti napříč generacemi nebo na oblast kultury. Prosazovala bych také opatření ke zvyšování bezpečnosti a čistoty ve městě. Společně s týmem těch, kteří již v Kolíně odvedli kus dobré práce a dostanou důvěru v ní pokračovat i nováčků, kteří dostanou šanci se na vedení města podílet, se v případě svého zvolení budu snažit o všestranný rozvoj našeho města a transparentní vedení.

ODS

První z bodů našeho programu pro Kolín: Věříme, že město má být spravováno transparentně a nemá utrácet za zbytečnosti. Proto chceme, aby každý občan města viděl na internetu všechny smlouvy města a detailní rozpočet do poslední propisovačky. Chceme, aby ke každému městskému projektu, ke každé městské zakázce nebo prodeji městského majetku vznikl veřejný „Průvodní list“, ve kterém bude uvedeno, kdo a proč službu poptává, co má služba přinést a jaké jsou podmínky výběru protistrany. Díky tomu ušetříme a budeme moci snížit daň z nemovitosti a provedeme revizi dalších poplatků.

ODS

Kandidát kolínské ODS č. 8: JUDr. Milan Janoušek 63 let, advokát V rámci svojí dlouholeté praxe advokáta a městského zastupitele mám mnoho zkušeností z komunálního práva a politiky. Kandiduji proto, abych svými znalostmi pomohl při správě a rozvoji města Kolín. Města, ve kterém jsem se narodil, prožil zde celý svůj osobní i profesní život, a na jehož budoucnosti mně opravdu záleží.

ODS

ODS Kolín Vás srdečně zve na tradiční plavbu lodí 28. září na Kmochův ostrov .

ODS

Sedmý kandidát kolínské ODS: Radek Pohořelický 48 let Narodil jsem se v našem městě Kolíně. Chtěl bych jako pravicově a demokraticky uvažující člověk našemu městu být více prospěšný než doposud. Většina spoluobčanů si mě pamatuje z doby, kdy jsme spolu s bratrem otevřeli pro naše spoluobčany první kavárnu Monet ve vídeňském stylu nacházející se na ringu kolínského náměstí. Ta slouží již více jak 18 let. Někteří mě znají také ze společných setkání, kdy jsem spolu se svými kolegy navrhoval a realizoval zateplování jejich panelových domů na našem sídlišti.

ODS

Pokračujeme s představením našich kandidátů, dnes šestým v pořadí: Karel Jelínek 45 let, profesionální hasič V současné době pracuji jako velitel družstva v HZS Český Brod. Zajímám se o sport, dříve zejména lední hokej, nyní tenis. V oblasti sportu aktivně pracuji s mládeží. Vývoj a rozvoj našeho města mi není lhostejný, proto jsem se rozhodl kandidovat do městského zastupitelstva. V případě zvolení bych se rád zaměřil na rozvoj oblasti sportu s užším zaměřením na rozvoj sportu mládeže.

ODS

Pětka na kandidátní listině ODS: Ing. Miroslav Němeček 51 let, lesní správce Vážení občané města Kolína, dovolte mi, prosím, abych se Vám v krátkosti představil. V Kolíně žiji od svého narození a naše město mi velmi přirostlo k srdci. Kromě svého povolání se věnuji také soudně – znalecké činnosti v odvětví oceňování lesů, mám krajinářské zkušenosti při zakládání a údržbě parků a veřejné zeleně. Při práci jsem zvyklý pracovat v týmu, komunikovat s úřady, ale také jednat samostatně a každý den činit rozhodnutí, za která nesu plnou odpovědnost. Jsem zvyklý dotahovat věci do zdárného konce. Zajímá mě oblast životního prostředí. To je také činnost, které bych chtěl v případě svého zvolení do zastupitelstva města věnovat svůj čas a energii. Rád bych se zasadil o celkovou revitalizaci Kmochova ostrova a o posílení rekreačních funkcí městských lesů Borky.

Naši lidé