NovinkyOS Kutná Hora

#ODS Kutná Hora Živě

ODS

Vážení přátelé, dovoluji si Vás jménem Nadačního fondu Mikuláše Daczického srdečně pozvat na vzpomínkový kytarový koncert, který se uskuteční tuto neděli 6.10.2019 v kostele sv. Jana Nepomuckého v Kutné Hoře od 19 hodin. Tento koncert je vzpomínkou na našeho bývalého prezidenta Václava Havla, který by v těchto dnech slavil své narozeniny, a zároveň připomínkou událostí roku 1989. V tento večer budou vystaveny i autentické fotografie z roku 1989 od pana Pavla Váchy, který se osobně s Václavem Havlem znal. Výtěžek celé akce půjde na děti bez obědů. Přeji Vám krásný víkend a těším se na viděnou! Kateřina Daczická

ODS

Děkujeme všem, kteří se dnes zúčastnili sportovního dne. Počasí vyšlo a všichni jsme si to užili!!!

ODS

Počasí nám přeje , skákací hrad je připraven, už čekáme jen na Vás!

ODS

Neděle je "za rohem" a tak připomínáme MODRÝ SPORTOVNÍ DEN! Sejdeme se ve tři hodiny na Sokoláku a užijeme si spoustu zábavy, her a tradičních i méně obvyklých sportů.️ Na každého malého sportovce čeká odměna! A kdo nebude chtít soutěžit, ten si zaskáče na skákacím hradě a opeče si buřta. Těšíme se na Vás!

ODS

Přejeme všem dětem, aby do nového školního roku vykročili pravou nohou! V neděli 8.9. se na Sokoláku vrátíme k prázdninovým hrátkám během MODRÉHO SPORTOVNÍHO DNE.️ Kromě tradičních i netradičních disciplín čeká na každého malého sportovce odměna , opékání buřtů a skákací hrad. Pojďme si společně užít PARÁDNÍ odpoledne. Těšíme se na vás!

ODS

Stále máte možnost hlasovat o nejlepší restauraci a kavárnu v Kutné Hoře... uzávěrka hlasování je 2.9.2019 ️

ODS

Díky za krásné odpoledne! Všem dětem přejeme nádherné prázdniny a rodičům klidne a prosluněné léto.

ODS

Za pár minut Hurá na prázdniny! Bobovka už je připravená, balonky taky

Naši lidé