4. března 2013

Vedením mediální sekce ODS pověřen Jiří Sochor

Vedením mediální sekce ODS a tiskovým mluvčím je od března pověřen Jiří Sochor, dosavadní zástupce vedoucího. Tomáš Bartovský, stávající mluvčí občanských demokratů, z pozice odešel ke konci února.

 
"Z pozice vedoucího mediální sekce a tiskového mluvčího ODS odcházím k poslednímu únoru. K tomuto kroku jsem se rozhodl na konci loňského roku z rodinných důvodů," konstatuje Tomáš Bartovský.
 
„Tomáše Bartovského jsem v ODS necelý rok zastupoval, proto beru tuto změnu jako logický krok,“ uvedl Jiří Sochor
 
„Děkuji Tomáši Bartovskému za jeho profesionální práci pro ODS a do dalších let mu přeji mnoho pracovních úspěchů,“ dodává Jan Kočí, hlavní manažer ODS.
 
Tomáš Bartovský vystudoval mediální studia na FSV UK a absolvoval studijní stáž na Univerzitě v Lipsku. Několik let pracoval v Poslanecké sněmovně PČR, nejprve jako asistent poslance ODS a následně jako konzultant pro vztahy s veřejností. Od roku 2006 do roku 2010 působil jako vedoucí tiskového oddělení a tiskový mluvčí ministerstva průmyslu a obchodu.
 
Jiří Sochor působil rok jako zástupce vedoucího mediální sekce občanských demokratů. Dříve byl zástupcem tiskového mluvčí ministerstva průmyslu o obchodu a agentury CzechInvest; působil také jako mediální konzultant. Předtím pracoval jako redaktor a editor v České televizi.

Štítky:
tisková zpráva