5. října 2014

Rozhovor s kandidátem č. 3

Proč kandidujete do ZM ?

Někdo namítnou, že jsem příliš mladý a nemohu nabídnout mnoholeté životní zkušenosti. Mohu, ale právě nabídnout svoji energii, nové nápady a plány na řešení problémů v našem městě. V zastupitelstvu města by měli být zastoupeny všechny generace, tedy i někdo do 25 let.

O komunální politiku se zajímám od svých 15- ti let. Několikrát jsem se byl na zasedání zastupitelstva podívat. Ve Dvoře kandiduje 241 lidí z toho určitě ani polovina neví, jak takové zasedání vypadá a kde se vůbec koná !

Proč za ODS?

V ODS jsem již sedmým rokem. I když na tom značka ODS není dnes dobře, nepřebíhám do jiných stran, jak to udělalo spoustu ostatních kandidátů v našem městě. Nejde mi o funkci.

Jaké jsou podle Vám hlavní body programu ODS?

Díky městské vodárně se nemusíme bát pustit vodu z kohoutku, máme totiž 12. nejlevnější vodné v republice !

Problém je, ale stočné, které máme 10. nejdražší v zemi. Abychom mohli i bez obav splachovat a splašky nám netekli do Labe potřebujeme městkou čističku !

Když budeme všichni správně třídit odpad. ODS zajistí od roku 2016 svoz komunálního odpadu zdarma!

ODS vyřeší problém s parkováním na sídlištích např. i v ulici Macharova.

Výzva k voličům !

V těchto volbách se nedá kroužkovat !!! Chcete-li mě a ODS podpořit, na zadní straně hlasovacího lístku udělejte velký křížek ODS:

S komunálními volbami se konají také ty senátní. A já  budu volit, nejmladšího kandidáta na Trutnovsku Pavla Káňu ! Podpořte ho také prosím !

Tomáš Petřík

člen místní rady
člen oblastní rady