Ing. Viktor Krištof, MBA.

Životopis

Moje profese

Vystudoval jsem Vojenskou akademii v Brně (ŘSBI) a následně Dominican University v Illinois, obor ekonomika a management. Přes 10 let jsem filmovým producentem, podílel jsem se např. na filmech Princezna zakletá v čase nebo Jan Žižka. Také řídím Pražský filmový a kulturní institut.

Moje zájmy

Žiji s partnerkou Lenkou a Daníkem (4,5 roku) kousek nad kinem. Rád rybařím, houbařím, čtu, hraji na kytaru a zpívám, zajímám se o dění u nás i ve světě, jezdím na lyžích i snowboardu, s oblibou vyvětrám kolo či motorku. Mou velikou vášní jsou informační technologie. Nesmím zapomenout na hry všeho druhu, především deskové.

Můj vztah k Radotínu

V Radotíně jsem se narodil a stejně jako moje rodina tu žiji skoro celý život. Byl jsem členem TOM Radotín, chodil do umělecké školy. V současnosti se podílím především na kulturních akcích, jako je např. Radotínská neckyáda, rodeo, dětské dny, Královský průvod, ale také na autorském promítání filmů či pořádání koncertů.

Na Radotínu mám především rád, že se tu lidé znají a že si jsou blízcí. To je pražský unikát. Radotín se také za posledních 20 let proměnil z umouněného káčátka ve fešáka, který se může hrdě chlubit vlastním peřím. Do budoucna bych se rád osobně zasadil o vizuální kultivaci Radotína, revitalizaci parků, zóny kolem řeky apod. Připravuji koncept vzájemné podpory a propagace kulturních a sportovních zařízení a jejich propojení s občany.