NovinkyMS Pečky

#ODS Pečky Živě

ODS

PODĚKOVÁNÍ VOLIČŮM Děkujeme voličům, kteří se zúčastnili ve dnech 24. – 25. května voleb do Evropského parlamentu a svým hlasem podpořili ODS - Občanská demokratická strana, která v Město Pečky získala 15,54% hlasů. Vážíme si vyjádřené podpory a ceníme si každého hlasu!

ODS

Přejeme všem krásné vánoční svátky a do nového roku hlavně hodně zdraví a štěstí.

ODS

Zveme Vás v sobotu 17. 11. 2018 v 17:00 k pietnímu místu u budovy Městského úřadu v Pečkách, kde v duchu demokratických tradic rozsvítíme Havlovo srdce.

ODS

Vážené dámy, vážení pánové, na základě vašich reakcí, abychom více rozvedli včerejší "narovnání odměn" předkládáme následující srovnání, kdy uvádíme původní částky za našeho působení a nové odměny schválené koalicí NAŠE PEČKY+ČSSD+PP: Zastupitel: - původní částka 731,- Kč / nová částka 1446,- Kč Zastupitel člen výboru nebo komise: - původní 1351,- Kč / nová 2410,- Kč Zastupitel předseda výboru nebo komise: - původní 1851,- Kč / nová 2893,- Kč Radní člen výboru nebo komise: - původní 3831,- Kč / nová 8195,- Kč navýšení o 113% Radní předseda výboru nebo komise: - původní 4331,- Kč / nová 8678,- navýšení o 100% Mistostarosta: - původně 1x 24931,- Kč / nově 2x 26033,- navýšení o 109% Celkem zvýšení nákladů za volební období 2.804.160,- Kč! Jako opozice jsme se snažili toto zvrátit a zabránit vysokému navýšení rozpočtu města a předložili jsme vlastní návrh, na zachování stávajících odměn, bohužel i přes veškerou naší snahu se toto nepodařilo a koalice NP+ČSSD+PP tyto navýšené odměny společně odhlasovala. Koalice vše zvládla "skvěle", včetně následné sebeprezentace s vynecháním nehodících se faktů včetně "Babišovského", že navýšené odměny se městu vyplatí, protože jak včera zaznělo: "Budou makat". Závěrem snad můžeme slíbit, že budeme následné čtyři roky důstojnou a důraznou opozicí a budeme vás i nadále pravidelně informovat.

ODS

MS ODS Pečky aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Pečky oslaví 100 let republiky navrácením sochy T.G.Masaryka na náměstí.

ODS

Informace o povolebním vyjednávání: Na dvou schůzkách se sdružením Naše Pečky nám bylo oznámeno, že sdružení Naše Pečky je před podpisem koaliční smlouvy s ČSSD a sdružením Pečky Pečákům. Zvoleným členům naší kandidátky ODS a NK bylo nabídnuto jedno místo v Radě města bez naší koaliční spolupráce. Podle našeho mínění tato nabídka neodpovídá volebnímu výsledku a rozhodli jsme se ji nepřijmout.

ODS

MS ODS Pečky přidal(a) 3 nové fotky.

Naši lidé