#ODS Český Brod Živě

ODS

ODS Český Brod sdílel(a) příspěvek uživatele Město Český Brod.

ODS

Zítra dorazí do Českého Brodu dodávka popelnic na papír a plast z firmy MEVA-TEC. V průběhu příštího týdne by již měly být k dispozici občanům, kteří o ně projeví zájem a taktéž bude zahájen i svoz plastů a papíru z jednotlivých domácností. Pro podrobné informace sledujte stránky Město Český Brod a Technických služeb Český Brod.

ODS

ODS Český Brod přidal(a) 12 nových fotek.

ODS

Kolínský deník píše o povolebním vyjednávání v Českém Brodě.

ODS

Vážení občané, s radostí Vám oznamujeme, že se zástupci volebních stran ODS, TOP 09, SNK - Za zájmy Českého Brodu, Pro Brod a STAN dohodli na složení koalice, která bude mít za své priority "3V" a to vzdělávání, vodu a veřejný prostor. Pod veřejným prostorem jsou zahrnuty doprava, komunikace, mobilita či relaxace. Kompletní programové prohlášení brzy zveřejníme. Naším kandidátem na starostu je Jakub Nekolný, v radě by pak měl pracovat Milan Majer. TOP 09 postaví kandidáta na místostarostu a jednoho radního. Jedno místo v radě pak připadne i stranám SNK - Za zájmy Českého Brodu, Pro Brod a STAN. Tento postup včera večer projednalo a schválilo místní sdružení ODS v Českém Brodě. Děkujeme za Vaší podporu a důvěru!

ODS

Ano, městská kasa není bezbřehá. Při stanovování priorit je potřeba brát zřetel i na finanční náročnost nejen na pořízení, ale i na budoucí provoz. Dotační peníze jsou prima, ale ne vždy pro město výhodné.

ODS

ODS Český Brod aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Tak jsme se s našimi partnery dohodli na vytvoření širší koalice ve složení ODS, TOP 09, SNK Za zájmy Českého Brodu, koalice Pro Brod a hnutí STAN. V zastupitelstvu bychom měli disponovat 14 mandáty z celkových 21. Přes víkend budou probíhat jednání o programu, takže v průběhu příštího týdne bychom Vám již chtěli představit návrh koaličního prohlášení a také jména kandidátů do Rady města. Ustavující zasedání zastupitelstva města proběhne ve středu 31. října od 18:00 hod. v KD Svět.

Naši lidé