NovinkyMS Újezd nad Lesy

#ODS Újezd nad Lesy Živě

ODS

ODS Praha 21 - Újezd nad Lesy sdílel(a) fotku.

ODS

Skončilo první kolo senátních voleb a začíná druhé. Proč ale podpořit starostu Prahy 9 Honzu Jarolíma? Protože při své práci narážíme na limity, kdy je potřeba změnit zákon, případně ustanovení, nebo vracet legislativní zmetky s úpravou zpět do Poslanecké sněmovny. Stěžujeme si neustále na zahušťování sídliště, nedostatečnou infrastrukturu ve školství a sociální oblasti, nedostatek peněz v oblastech, které se rozvíjejí. Šetříme provozní výdaje, ale stát na nás zákonem přesouvá neustále nové a nové úkoly, aniž by na ně přispěl. Proto mají být v Senátu lidé z praxe, kteří přesně vědí, jaké praktické problémy nás trápí. Honza Jarolím problémy života ve městě zná a za svoji kariéru to mnohokrát dokázal! Pokud dostane Vaši podporu, dokáže mnohem víc!

ODS

Honza Jarolím je skvělý chlap a především úspěšný starosta na Praze 9. Pojďte s námi ho podpořit v doplňovacích volbách do Senátu. My to tam Honzovi hodíme a prosíme Vás o to samé. #JdemeDoTohoSpolecne? http://www.praha21.cz/aktuality/6792-rozdeleni-ulic-a-cisel-popisnych-prislusnych-do-jednotlivych-okrsku

ODS

Toto jste viděli v rámci naší kampaně. Plníme další ze slibů. Dnes na jednání zastupitelstva bude projednáván bod ohledně hazardu. Děkujeme za Vaší přízeň a podporu.

Naši lidé