NovinkyMS Klánovice

#ODS Klánovice Živě

ODS

ODS Klánovice 2018 - 2022: (– cítí se potěšeně)

ODS

Prohlášení zastupitelů za ODS k výměně na pozici šéfredaktora KZ: My, níže podepsaní členové Zastupitelstva městské části Praha-Klánovice, zásadně nesouhlasíme s rozhodnutím Rady městské části Praha-Klánovice, kterým odvolala z pozice šéfredaktora Klánovického zpravodaje Bc. Michaela Boušku. Pan Bouška, který na post šéfredaktora nastoupil v létě loňského roku po renomovaném novináři Luboši Palatovi, je absolventem žurnalistiky, pracuje pro celostátní deník, je občanem Klánovic a dostatečně prokázal schopnost vést Klánovický zpravodaj jako vyvážené místní periodikum. Žádáme důrazně Radu MČ, aby zveřejnila důvody, které ji vedly ke jmenování nové, navíc mimoklánovické šéfredaktorky, včetně uvedení jejího odborného vzdělání v oboru žurnalistiky, novinářské praxe a zkušeností s řízením tištěného periodika. Petr Šafránek, Veronika Gotthardt, Alena Kolovrátková, Karel Loucký, Slavomír Jaroš, Ferdinand Polák

ODS

ODS Klánovice 2018 - 2022: (– cítí se znechuceně)

ODS

ODS Klánovice 2018 - 2022 sdílel(a) příspěvek — – – cítí se rozzlobeně.

ODS

Na níže uvedeném odkazu přinášíme souhrnné informace k projektu multifunkčního hřiště, jak jsme je připravili pro mimořádné jednání zastupitelstva Klánovic, jehož jednání jsme iniciovali a které se uskuteční v úterý 4.6.2019 od 18 hodin v budově Masarykovy základní školy. Na jednání jste srdečně zváni, případně můžete sledovat přímý přenos. Souhrnné o projektu informace najdete zde: https://www.ods.cz/ms.klanovice/clanek/17685-ods-iniciovala-mimoradne-jednani-zastupitelstva-mc-praha-klanovice

ODS

ODS Klánovice 2018 - 2022: (– cítí se odhodlaně)

ODS

ODS Klánovice 2018 - 2022 je s uživateli Veronika Gotthardt a Alena Kolovrátková v místě Ministerstvo Vnitra.

ODS

ODS Klánovice 2018 - 2022 sdílel(a) příspěvek.

Naši lidé