15. září 2016

Alexandra Udženija bude diskutovat s podnikateli Moravskoslezského kraje o zbytečných omezeních jejich podnikání

Ostrava – Místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija bude v pátek a v sobotu diskutovat s řadou podnikatelů a majitelů firem o hrozbách omezování podnikání a vzniku zbytečných překážek ze strany státu.

Alexandra Udženija navštíví v pátek 16. září například Vojenský opravárenský podnik v Šenově u Nového Jičína, v Kopřivnici se setká s představiteli firmy Tatra Defence Vehicle, s architekty místního studia Mrva Architects a s dalšími místními podnikateli.

V Ostravě Alexandra Udženija navštíví například Centrum tísňového volání Integrovaného záchranného systému, Vědecko-technologický park, společnost UDI Morava a na Magistrátu Ostravy bude přijata náměstkem Martinem Štěpánkem.

V sobotu zamíří Alexandra Udženija na Bruntálsko, kde se setká s řadou podnikatelů, například s majiteli krnovského pivovaru Nachmelená opice, Kozí farmy v Úvalnu, navštíví společnost JANOCO a na krnovském náměstí se setká s podnikateli, kteří zde mají své provozovny.

„Stále více slyšíme od podnikatelů z celého spektra firem – od těch nejmenších přes střední až po velké – jak je stále složitější podnikat. ODS jim pomůže vše zjednodušit,“ říká lídr ODS v krajských volbách v Moravskoslezském kraji Jakub Unucka.