Louny

NovinkyMS Louny

#ODS Louny Živě

ODS

Dnes se konalo jubilejní 10. splutí řeky Ohře! Trasa krátká, ale krásná. Jak to tam vypadalo zjistíte z našeho videa. Chtěli byste jet příště s námi?

ODS

Děkujeme voličům za získaných 14,54% hlasů a tím pádem zisk 4 mandátů a celkové druhé místo! Blahopřejeme ke zvolení Janu Zahradilovi, Evženu Tošenovskému, Veronice Vrecionové, ale zejména kandidátovi z naší oblasti, Alexandru Vondrovi, který skočil z 15. místa na 2. místo podle preferenčních hlasů. Dobře Ty, Sašo!

ODS

ODS Louny sdílel(a) příspěvek.

ODS

S Veronikou Vrecionovou, trojkou na kandidátce ODS do Evropského parlamentu, v Lounech při kontaktní kampani. Děkujeme všem kolemjdoucím, kteří si udělali čas a mohli jsme s nimi probrat jejich pohled na EU a aktuální politickou situaci.

ODS

V pátek 17.5.2019 se máte možnost na našem obvyklém místě na Mírovém náměstí od 15.00 do 16.00 hodin setkat s kandidátkou č. 3 za ODS do Evropského parlamentu. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou, byla zvolena starostkou obce, byla zvolena i senátorkou a pak byla za ODS zvolena poslankyní za Středočeský kraj. V ODS je expertkou na zemědělství a venkov. Přijďte si popovídat, přijďte k volbám! https://www.ods.cz/profil/veronika-vrecionova

ODS

ODS Louny sdílel(a) příspěvek.

ODS

Pokud byste nevěděli jak na volby do EP, zde je vše popsáno: https://www.reflex.cz/jak-volit-evropsky-parlament

ODS

Místní sdružení ODS má dnes 28. narozeniny! Díky všem, kteří byli jeho členy, kteří ODS v Lounech volili a jakýmkoli způsobem podporovali. Budeme se snažit, aby se ODS v Lounech i nadále podílela na rozvoji města a nejméně dalších 28 let byla stranou podporující svobodu, demokracii, aktivní život, podnikavé lidi a kulturní, sportovní a společenský život v našem městě. Tak vše nejlepší odéesáci!

Naši lidé