Louny

NovinkyMS Louny

#ODS Louny Živě

ODS

Právě skončil závod dračích lodí. 10. místo pro posadku ODS je slušným výsledkem!

ODS

Dnes se konalo jubilejní 10. splutí řeky Ohře! Trasa krátká, ale krásná. Jak to tam vypadalo zjistíte z našeho videa. Chtěli byste jet příště s námi?

ODS

Děkujeme voličům za získaných 14,54% hlasů a tím pádem zisk 4 mandátů a celkové druhé místo! Blahopřejeme ke zvolení Janu Zahradilovi, Evženu Tošenovskému, Veronice Vrecionové, ale zejména kandidátovi z naší oblasti, Alexandru Vondrovi, který skočil z 15. místa na 2. místo podle preferenčních hlasů. Dobře Ty, Sašo!

ODS

S Veronikou Vrecionovou, trojkou na kandidátce ODS do Evropského parlamentu, v Lounech při kontaktní kampani. Děkujeme všem kolemjdoucím, kteří si udělali čas a mohli jsme s nimi probrat jejich pohled na EU a aktuální politickou situaci.

ODS

V pátek 17.5.2019 se máte možnost na našem obvyklém místě na Mírovém náměstí od 15.00 do 16.00 hodin setkat s kandidátkou č. 3 za ODS do Evropského parlamentu. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou, byla zvolena starostkou obce, byla zvolena i senátorkou a pak byla za ODS zvolena poslankyní za Středočeský kraj. V ODS je expertkou na zemědělství a venkov. Přijďte si popovídat, přijďte k volbám! https://www.ods.cz/profil/veronika-vrecionova

Naši lidé