7. října 2022

MEMORANDUM o společném postupu

My, zastupitelé zvolení za sdružení PRO LEPŠÍ LOUNY a ODS Louny jsme se dnes rozhodli spojit a dohodli jsme se na společném postupu v povolebních vyjednáváních v Lounech. K tomuto kroku se nás 9 zastupitelů odhodlalo poté, co dva týdny vyjednávání nepřinesly hmatatelný výsledek prospěšný pro město Louny.
Tímto zveme všechny zastupitele a zastupitelské kluby, kteří ctí principy demokracie, k jednání s cílem najít nejlepší řešení pro Louny, které by respektovalo:
1. Kompetentní správu města, což znamená rozumné vedení města v období rozkolísaných cen energií a nebývale vysoké inflace.
2. Odpovědné hospodaření, které město udrží finančně stabilní v této turbulentní době.
3. Schopnost realizovat rozpracované investice a přicházet s takovými projekty, které budou představovat pro město Louny krok vpřed.
Ve volbách byla zvolena řada lidí, kteří mají mnoho zkušeností a mohou hodně pro Louny udělat. Je nejvyšší čas sestavit vedení města opřené o stabilní většinu zastupitelů a začít pracovat ve prospěch Loun a jeho občanů, stejně tak jako je nejvyšší čas přenést se přes osobní spory a animosity mezi jednotlivými zastupiteli. Zájem města by měl být v tomto případě na prvním místě.
Za PRO LEPŠÍ LOUNY
Pavel Janda, Jana Černá, Jan Červa, Iveta Bušáková, Jakub Hnátek
Za Občanskou demokratickou stranu
Tomáš Slavík, Miloslav Bouda, Jan Kerner, Štěpánka Slezáková