Ing. Pavlína Kodytková

členka místní rady

Životopis

Ing. Pavlína Kodytková se narodila v roce 1980 v Litoměřicích. V Litoměřicích studovala na střední pedagogické škole humanitní obor, který úspěšně zakončila maturitou v roce 1998. Právnickou fakultu univerzity Karlovy v praze zahájila tentýž rok, ale studium nedokončila. Vysokoškolské vzdělání si doplnila později při zaměstnání na České zemědělské univerzitě, provozně ekonomické fakultě, kde získala titul Inženýr v oboru veřejná správa a regionální a lokální rozvoj. 

V průběhu jedenácti let byla nejdříve zaměstnána jako obchodní asistentka a později jako obchodní zástupce ve firmě zabývající se výrobou a prodejem elektronických systémů. Má dva syny a v současné době podniká jako spolumajitelka společnosti zabývající se pánskou konfekcí. Je členkou místní rady ODS v Litoměřicích. 

Mezi její zájmy patří zejména fotografování, sportovní aktivity jako je volejbal, golf, běhání. Má ráda přírodu a turistiku. Zajímá se o historii, kulturu a ekonomii. Podporuje osobní odpovědnost jednotlivců a především hodnotovou výchovů dětí, ve kterých vidí naši budoucnost.