22. února 2018

ODS Praha: Současná pražská koalice v čele s primátorkou Adrianou Krnáčovou je v klinické smrti. ODS nabízí Pražanům pomoc a řešení

(www.ods.cz/region.prazsky) Dnešní jednání zastupitelstva opět ukázalo, že současná vládní koalice ANO, ČSSD, Lidovci, Zelení a STAN je v současnosti naprosto paralyzována.

Jejich každodenní hádky způsobují, že aktuální problémy Prahy se nijak neřeší. Zvláště Strana zelených svým programovým aktivismem blokuje jakýkoli rozvoj hlavního města.

Vzhledem k tomu, že Občanské demokratické straně není situace Prahy lhostejná, vyzýváme primátorku Krnáčovou k vypovězení koaliční smlouvy s Trojkoalicí.

„Ve zbývajících 6 měsících jsme připraveni podpořit klíčové body nutné ke správnému rozvoji města. Investice do infrastruktury, výstavby okruhů, zahájení stavby metra D, koncepce opravy pražských mostů, řešení parkovaní. To jsou témata z našeho programu, která jsme slíbili Pražanům, a které jsme připraveni i z opozičních pozic podpořit,” říká Alexandra Udženija.

„V žádném případě nejde o nabídku vstupu do koalice ani nám nejde o posty v dozorčích radách a další placené funkce. Jen už nemůžeme přihlížet, jak aktivisté blokují Prahu,” dodává Filip Humplík.