25. září 2020

Naše kandidáty do krajských voleb na kandidátce č. 11 ODS a TOP 09 podporují

„Na kole nejen po Pardubicích, ale i po kraji, kroužkujeme č. 6“.

Mgr. Vítězslav Štěpánek, starosta MO Pardubice III

"Podporuji kandidaturu Petry Šimečkové v krajských volbách. V politice je novou tváří a v práci v krajském zastupitelstvu je připravena využít svých bohatých zkušeností v práci s lidmi".

Jan Mazuch, náměstek primátora statutárního města Pardubic

"Podporuji Jirku Hrabčuka, se kterým nás pojí dlouholeté přátelství. Je to jeden z mála lidí, kteří neúnavně bojují za udržení mládežnického fotbalu a volnočasových aktivit dětí a mládeže nejen v Kameničkách a Hlinsku, ale i v celém Pardubickém kraji".


MUDr. Petr Krejčí - lékař fotbalové reprezentace ČR a uznávaný odborník na sportovní lékařství

„Paní Magdu Křivanovou znám – jako kolegyni – díky dlouholeté spolupráci na půdě Muzea v přírodě Vysočina. Proto vím, že je zodpovědná a velmi pracovitá, před řešením problémů neuhýbá, neztrácí zdravý nadhled a lidský přístup.

Podporuji Magdu v krajských volbách, podporuji osobnost, která náš kraj dobře zná a může konkrétními činy přispět k jeho rozvoji“.

Ilona Vojancová, vědecko výzkumný pracovník Muzea v přírodě Vysočina

„Proč budu volit Magdu Křivanovou?

Pro její mimořádný vztah k lidové kultuře, který každodenně projevuje v náročné práci vedoucí pracovnice Muzea v přírodě Vysočina. Mám možnost být s paní Křivanovou v častém pracovním kontaktu, kde kromě profesionální práce velmi oceňuji i osobní přístup k řemeslům.

Josef Fidler - ruční tkaní...s láskou