2. října 2013

Královéhradecká ODS zahájila volební kampaň, vede ji PAVEL STANĚK

Občanská demokratická strana v Královéhradeckém kraji zahájila dnes volební kampaň k předčasným parlamentním volbám.

Její kandidátku vede Pavel Staněk, dosavadní poslanec a někdejší náměstek ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila. ,,Do voleb jdeme s pokorou, ale ne s poraženeckou náladou. Naše kampaň nebude nijak okázalá, chceme být vidět, ale nechceme se s nikým přebíjet v množství reklamy," říká Staněk. Dodává, že občanští demokraté v kraji chtějí během kampaně na mítincích především hovořit s občany a připraveni jsou i na kritiku. Na mítinky vyrážejí s heslem "Řekněme si to u kávy".

Na druhém až pátém místě za Staňkem pak kandidují bývalý dlouholetý starosta Jičína Martin Puš, místostarosta Dvora Králové nad Labem Jan Bém, místostarostka Rychnova nad Kněžnou Jana Drejslová a dosavadní poslanec Jan Pajer z Náchodska.

"Myslím si, že kandidátka ODS v Královéhradeckém kraji dobře reprezentuje občanské demokraty v duchu nejlepších tradic naší strany - na předních místech najdeme lidi, kteří léta tvrdě pracují v komunální politice, ale i osobnosti úspěšné v jiných oblastech, které mohou obohatit diskuse o veřejných otázkách o svůj pohled a zkušenosti," myslí si Pavel Staněk a připomíná, že starostové, místostarostové a zastupitelé za ODS pracují ve vedení měst a obcí v kraji již více než dvě desítky let.

Kompletní kandidátku ODS v Královéhradeckém kraji tvoří:

1. Pavel Staněk, advokát, Hradec Králové
2. Martin Puš, ekonom, Jičín