NovinkyOS Hradec Králové

#ODS Hradec Králové Živě

ODS

ODS - oblastní sdružení Hradec Králové aktualizoval(a) úvodní fotku.

ODS

Vážíme si vaší podpory a děkujeme za každý hlas!

ODS

ODS - oblastní sdružení Hradec Králové sdílel(a) příspěvek.

ODS

Už tento víkend! Půjde o Českou republiku, půjde o Evropskou unii, půjde o hodně. Přijďte k volbám a volte ODS.

ODS

Poslední debata před volbami! Sledujte dnes od 20:00 s Petr Fiala na ČT24!

ODS

Už bylo dost dotační podpory na žluté pole! Přijďte volit a ukažte, že chcete zdravou krajinu bez obrovských ploch řepky.

ODS

Spolu s vysokorychlostní železnicí by po kolejích přijely i prestiž, rozvoj a peníze, a tak by koridor přes Hradec a Trutnov přivítala obě města i kraj. „O trasu přes naše město jsme usilovali, protože se domníváme, že nás ekonomicky poškodilo už rozhodnutí za Rakouska-Uherska, kdy nás hlavní železniční uzel minul a skončil v Pardubicích. Jestliže se nyní podaří realizovat vysokorychlostní trať přes Hradec, je šance ten stav aspoň trochu napravit,“ zdůraznil Alexandr Hrabálek - primátor města Hradec Králové. Trasu do Polska přes Hradec před Libercem vyzdvihuje i Martin Červíček: „K naznačeným výsledkům podle vyhledávací studie my přidáváme i možnost propojit vysokorychlostní trať s koridorem, který spojuje Prahu s Moravou. Historicky, ale i územně zajímavější propojení do Polska je právě přes nás.“

ODS

Prosazujeme rozumná řešení, která usnadní život drobným podnikatelům. Proto navrhujeme registraci živnosti po internetu.

Naši lidé